Svijet će biti bolji kad prestane biti toliko zatucanih, uskovidnih I naposlijetku, homofobnih ljudi na ovim prostorima. Ovdje niko nije ni spomenuo čime je dres inspirisan niti vi imate pravo nagađati na način na koji nagađate, a malo je reći da je primitivno.
@Humberthumb Tako je kad Pećinski Čovjek koji živi na našim prostorima vidi dugu. Viče prema nebu na sav glas "p*deruuuuu!". A na kraju će naš domaći, balkanski Pećinski Čovjek izumrijeti, i to neće biti ničija krivica nego njegova i njegovog izvanrednog nedostatka inteligencije i emotivnog razvoja. Evolucija će na kraju pobijediti.
@Humberthumb Čim kritikuješ nešto sto ima veze sa njihovom organizacijom, odma si homofob po vama ovcama. ako ovco glupa ispranoga mozga, ne vidiš agendu i da peru mozak djeci, onda tebi nema spasa. Svijet propada zbog vas ovaca, a ne zbog zatucanih ljudi. Bolje biti i zatucan ali imati samostalno mišljenje nego robot ovca i imati stav i mišljenje kako TI ONI NAMEĆU! Budalo paglu. Sto djeca ikako znaju šta je to derpe? Šta će im ta informacija kad djeca nisu seksualna bića?
Prikaži sve komentare (52)