Jedan lijep gest od strane Opcine za sve nas koji zivimo tu...i nekako simbolicno za dan naseg grada. Jako je lijepo kada nacelnik jedne opcine svakodnevno ima kontakt sa gradjanima, jer znam da svako voli licem u lice susret.
@pelikannii Evo ko ce vam danas dati najmanje 5KM na ulici?Ljudi dragi o kakvoj vi kampanji u sred pandemije koronavirusa pricate?!?Pa valjda je svima jasno da izbora ni biti nece!I evo je li vam sad lakse da znate da su nacelnik Ajnadzic i Opcina Centar pomoglu ljudima bez ikakvog zauzvratnog ocekivanja!Kakvi mozgovi kod nas zive,prosto me strah!Svaka cast za doniranu opremu!
@pelikannii Opcina Centar od prvog dana proglasenja epidemije dijeli higijenske pakete,pakete hrane,zastitnu opremu,rukavice i maske i vi nakon mjesec dana i vise pricate kako je ovo izborna kampanja i kako se glasovi skupljaju!Pa sram i stid da bude sve koji tako razmisljaju!Evo ja se u ime svog djeda i nene javno zahvaljujem na zastitnim sredstvima,jer pored Opcine Centar niko drugi nam na vrata nije pokucao!
Prikaži sve komentare (92)