Profesori su toliko odron, prvo sto svaki kasni na predavanja, drugo kasne sa ispitima, trece kasne sa rezultatima, cetvrto asistenti za njihove predmete isto ko da nisu za te predmete zavrsiti fakultete, zivotami ima asistenata koji imaju vise veze sa muzikom nego sa predmetom u kojem predaju vjezbe.
Cijeli fakultet je kod mene znao koje asistent gace nosi. Mozete mislit sta nas tek ceka kada odu ovi odroni od profesora kojim je cilj samo da ispredaju i pokupe kovertu svaki mjesec, a na njihovo mjesto dodu jos veci odroni koji je plafon prosipanje kompleksa na Instagramu. Imao sam asistenticu koja je nama prosipala komplekse o Applu mozete mislit koja je to dijagnoza da takve komplekse prosipa neko studentima.
Potpisujem , taman sam kao student mislio da se požalim. Profesor želi da ide da radi na drugom mjestu a već u penziji , povrh svega ne objavljuje rezultate niti održava ispite , a ako održi , da gradio koje nije objasnio , ili objavi rezultate prekasno pa ne znaš šta trebaš učiti. Mi studenti imamo MNOGOOOOO mana , ali ko nam predaje , dobro da u zatvoru nismo završili.
Prikaži sve komentare (53)