1) Srebrenica je bila "UN ZASTICENA ZONA"-cinjenica 2) UN ZASTICENA ZONA da bi to i bila, po UN carteru NE SMIJE sadrzavati u sebi ni jedan metak, osim vojnih snaga Ujedinjenih Nacija- cinjenica ------- Kako je onda Srebrenica u isto vrijeme dok je bila UN zasticena Zona sadrzavala do zuba naoruzane pripadnie Poturica, koji su cak vrsili vojna dejstva i napadali i ubijali po okolnim srpskim selima?..a kada se povuku, UN ih stiti u toj zoni???
DA sramni haski sud nije proglasio Srebrenicu popristem srpskog genocida, zapadni fasisti bi se susreli sa sljedecim stvarima -uzba protiv UN radi zastite suparnickih oruzanih snaga(jasno prekrsen UN carter) -Tuzba protiv Holandije i holandskih UN snaga i njihove komande koji su okretali glavu pri vojnom dejstvu poturica iz UN zone kao i pronos oruzija i tehnike za vojna dejstva. -Tuzba protiv francuskog geberala koji je komandovao UNPROFOR-om tada -Tuzba protiv NATO-podrska
E ,..mi Srbi se necemo smiriti dok SVI na kraju krajeva budu odgovarali ZA OVO. Makar nam uzelo 300 godina,..ISTJERACEMO ISTINU NA VIDJELO!..KAD-TAD!!!
Prikaži sve komentare (243)