Neki dan gledasm Miloša Teodosića. Igra čovjek u NBA i kaže, samo ako sam zdrav, uvijek ću igrati za reprezentaciju. Ni spomenuo nije da se mora boriti za ugovor, iako mu je ovo prva serzona u NBA. Nurkić je imao i tu opravdanje (prva sezona, treba da se dokaže...). Dalje, Teodosić govori, kako KS mora platiti osiguranje za svakog igrača, bez obzira gdje on igrao. Dakle, neigranje naših igrača može značiti samo dvije stvari. Ili oni ne žele ili KSBiH nema para za osiguranje.
sve to stoji. mada je KSS i Teo izmislili povredu da bi se mogao pripremati za NBA. a i siguran sam da nas savez nema tolike pare za placanje osiguranja igracila plus menadjerski lobiji urade svoje.
Brate sta mislis dodje povrijedi se i mora godinu pauzirat a isteko mu ugovor . Prica se o 15 do 20 miliona dolara koliko bih trebao zaradjivat godisnje kad nadje novi klub , to njega osigurava za zivot cjeli i jos njegove unuke . Svi glume bajagi neke patriote a za hiljadarku bi mater prodali a kamoli drzavu . Iskreno i sa Nurkicem i bez njega nemamo neke velike sanse , to je shvatio i on pa se sad bori za svoju buducnost .
Prikaži sve komentare (70)