Ovo pisem zbog. Romanije Bluz. 11. Vreco govna. .. Ne pljuj dzamije. .Tvoji. jugovici sve su izmislili. .Malo Morgen. . Fico. kopija. Italianskog Fiata Zastava. m7o. kopija. kalasnjikova M84. licenca ruskog. M 72 Dvogled Zrak. kopija Zeiss Jena. DDR Papovka kopija Dragunova Hoces li jos. osiljeno srpce. ..
Srbija je medju 5 zemalja u Svijetu koja je napravila sopstveni avion Medju 6 zemalja u svijetu sa prvom avijacijom Srpski naucnici su 1956-te napravili nuklearnu tesku vodu u Vinci(nemoj matere ti reci Jugoslovenski i Titini jer bi pocetak tog programa zapoceli ko 10-godisnjaci) oces jos
Srbija danas proizvodi sopstvenu raketu "Sumadija" dometa 300km,..sto samo 5 zemalja u svijetu moze da uradi(caka je u gorivu rakete) Srpski strucnjaci mogu da povezu Svedsku Zirafa sistem sa Ruskim Post sistemom i britanski radar,..sto niko u svijetu ne moze Srpska pamet moze napraviti sistem ALAS koji ti parkira raketu u 20x20cm prozor na 25km itd itd itd Srbija izvozi 50% svoje namjenske u USA,..koja je i najveci proizvodjac i izvoznik oruzija u Svijetu..
Prikaži sve komentare (123)