nova varijanta nore je ACO .... eheheheheh .... covjek kada cita, gleda i prati te portale us rbiji, ili rusofile koji kao i rusija objavljuju rzane skripte, putin salje ovo, ono, modernizacija vojske itd itd ... i koliko toj nekoj opremi treba da dodje do pristine ili aludiranje u kilmetrima i sl.. jasno ti je kakva je srpska politika i da je to rezim koji prijeti i ucjenjuje i onog trenutka kada osjete da imaju bar pola oruzja koje su prisvojili od one JNA krenuce u nove ratove ... bolesnici
...k'o dan je jasno da bi servi,rado i opet,žarili i palili,klali,pljačkali...ali ne smiju,nema Slobe,nema JNA...sad su u okruženju,u svom malom pašaluku,niko ih se ne boji,niko ih ne voli,ne cijeni,...sve su prokockali,sve što im je TITO u amanet ostavio...osuđeni i poniženi za vjeke vjekova...a nije moralo tako da se desi,al' jbat ga sad,Đikanija je to sve poklopila i uništila...!!!
@Mrlja Srbi su vam dali ono sto niko nije. Drzavnost i priznanje. Da vas Srbija kao pobjednik nije 1918 uzela u Jugoslaviju nestali bi iz istorije. Srbi su jedini imali i drzavu i pravo na drzavotvornost. za sve sto su srbi uradili u 20 vijeku, dosla je zahvalnost od strane komsija tako sto su ubili preko 2 miliona Srba I etnicki ih ocistili. Ukljucujuci sve ratove. Ostaje jedna istina. Ni jednom Bosnjaku u Srbiji nije falila ni dlaka sa glave za vrijeme ratova 90-tih. To je cinjenica.
Prikaži sve komentare (123)