Bili vjernici ili ateisti,ali njegova tvrdnja da Bog ne postoji tako sto je zakljucio da prije velikog praska nije postojalo vrijeme,pa stim da se Bog nije mogao "roditi" je smijesna.... Allah je veci i od vremena i od svemira,pa stoga sada i odgovaraj za svoja djela...U IME ALLAHA MILOSTIVOG,SAMILOSNOG! ON JE ALLAH-JEDAN! ALLAH JE UTOCISTE SVAKOM! NIJE RODIO I ROĐEN NIJE,I NIKO MU RAVAN NIJE!
Jeste "Stvoritelj svemira" je onaj Allah koji je od Ademovog rebra napravio Havu, dao da se cijeli svijet potpopi pa naredio Nuhu da napravi brod u kojeg će stat par svake životinje, naredio Ibrahimu da zakolje svog sina pa mu poslao ovna sa nebesa.. Dao Musi moć da cijepa more. Sulejmanu da priča sa mravima.. Junusu da živi unutar ribe 7 dana. Nakon Muhameda Allah ne priča sa čovječanstvom i nema čuda ovog "Stvoritelja svemira".. How yes no, smiješni ste..
@udi.šemso imaš pravo na svoje mišljenje, ne mogu i neće svi vjerovati u Gospodara Veličanstvenog. Treba i džehenem napuniti, neće svi u džennet
Prikaži sve komentare (86)