Cuj Udruzenje. Znaci sada svako udruzenje koje radi sa ovom djecom treba dobiti po jednu skolu. A vidi ove Lindsay: “ Mi smo obucili odredjeni broj kadra...”. Pa zato nam i jeste ovako kad udruzenja preko vikenda “obucavaju” ljude za rad sa djecom s posebnim potrebama. Imaju fakulteti koji “obucavaju”, a ne udruzenja gdje rade obucari i mesari kao psiholozi,defektolozi i logipedi “obuceni” za 2 dana.
hajd ne seri matere ti..zena kada kaze da su obucili ljude misli na EDUS koji vec godinama radi i jedini ima strucne ljude za rad sa djecom sa posebnim potrebama. Kakvi mesari i vikendasi pa nije ti ovo parlament BH gdje takvi preko vikenda postaju ministri obrazovanja, kulture, nauke , sporta..
@Konjanik Ne provaljuj se. Informisi se pa onda pisi. Kakva drzava, takva udruzenja. Cuj jedini imaju strucne ljude. Ccccc. Toliko raje skolovanih psihologa,defektologa, a samo oni strucni. Hahahaha. Jesu ali ali kao i ti tvoji parlamentarci i ministri koje spominjes. Danas su nam svi doktrori,selektori i sl.
Prikaži sve komentare (31)