Lijepo je sto pokusavate, ali nigdje veze. SDA kad je dosla na vlast, bez ikakvog konkursa primila masu radnika. Mirsad Kukic doveo pola Banovica u Sarajevo i Tuzlu u javne sektore, naravno da mu se Bakir zahvali za usluge. Sebija dala masu otkaza strucnim doktorima i med sestrama da bi dovela podobne. Tako da djabe stojite tu i nesto promovisete.
Nisam SDAovac ali treba biti objektivan nije samo sda zaposljavala preko guzova...sve partije koje su bile u vlasti (a sve su bile) su zloupotrebljavale ovlastenja. Prema dostupnim statistickim podacima SDP je prednjacio u tim necasnim radnjama kad god je bio u vlasti. Malo vise objektivnosti nam treba a ne to ako si clan sdpa da ti se zivot svede na pljuvanje drugih partija...i onda kaze nije dobro u Bosni treba bjezati..
@DIE BOSNIAKEN KOMMEN Svaka stranka pa i SDP i ostale zaposljavaju ali za vrijeme SDP-a u autocestama bilo 100 radnika oni su zaposlili oko 80 radnika i napravili dosta kilometara autoputa. Za vrijeme SDa bilo je 180 radnika i zaposlili su oko 230 radnika i napravili su nula kilometara. i sad imate 410 radnika u autocestama koji nista ne rade. Sto se mene tice zaposlite citavu BIH preko stele al pravite i posao da se ima sredstava za plate i naravno profit.
Prikaži sve komentare (18)