Sve se u titulama broji, nažalost.. Vrijeme je došlo ko ima više para, titula a ljepota fudbala/nogometa više nikom nije bitna.. Ovaj special one je usmrdio fudbal i jedva čekam da se povuče. Igraj total fudbal, ne možes Ajax sa prosjekom od 22 godine pobjedit 2 : 0 i govorit stručnjak.. Ferguson bi s ovakvim unitedom završio prvi u premier ligi i nabio ovaj Ajax 5 : 0 minimalno..
@Hamekametalas treva dodati na tvoj komentar jos da Fergi u ove xadnje tri godine ne bi potrosio silne milione (negdje oko 500) i da bi u tim opet dolazili dobri igraci ali sigurno i ne ove mega☆. i naravvno FUDBAL bi se igrao cijelih 90+ miuta!!! S druge strane svaka cast JUNAJTEDU kompletirali su sve moguce EVROPSKE I SVJETSKE KLUBSKE TROFEJE (ove sto treutno postoje i one sto sto su nekad postojale) .
@ba33 Ferguson je bio trener a ovaj morinho je ko grčka na euru što je bila.. Osvojila s ovom taktiom prvenstvo i više ih nigdje nema, tako će i morinho, osvojio je liga kup i ovu smjehuriju od takmičenja s ovakvim unitedom... Ni slijedeće godine neće bolje proći
Prikaži sve komentare (47)