Kamere sve snimile
73

Milioner organizirao proslavu pa pred svima razotkrio zaručnicu: Znam da me varaš

D. J.
© Shutterstock
© Shutterstock
Italijanski bogataš težak milione sve je šokirao na proslavi svojih zaruka koje je organizirao u luksuznoj vili u Torinu.

Naime, Massimo Segre (64) napravio je veliku zabavu kako bi porodici i prijateljima obznanio da se on i 47-godišnja Cristina Seymandi planiraju vjenčati. No kada je uzeo mikrofon, uslijedio je šok.

"Želim Cristini dati slobodu da voli. Tačnije, da voli drugu osobu, odvjetnika, do kojeg joj je očito stalo više nego do mene. Draga Cristina, znam koliko si zaljubljena u njega. A znam i da si prije njega imala vezu s mojim poznanikom", izgovorio je Massimo umjesto ljubavnih zavjeta.

Zatim je počeo pokazivati fotografije svoje nesuđene supruge s drugim muškarcima. Dok je on listao, Christina se panično okretala oko sebe, a gosti su sve promatrali u šoku.

"Nemojte misliti da mi je drago što ispadam budala pred svima vama. Srce mi je slomljeno", dodao je.

Bivšoj partnerici poručio je da povede ljubavnika na Mikonos, gdje su trebali ići zajedno, jer je putovanje već plaćeno.

Snimka je preplavila društvene mreže, nakon čega je Christina dobila prijetnje smrću. Za Times je otkrila da će bivšeg partnera tužiti zbog narušavanja ugleda. Naime, uvjerena je da je on organizirao snimanje događaja, što Massimo negira.

U isto vrijeme on bivšu partnericu optužuje i za krađu financijskih sredstava. Naime, ona je i direktorica nekoliko njegovih tvrtki pa su se osim ljubavnih pojavili i poslovni problemi.