Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je više građana koji odbacuju plin kao sredstvo za grijanje, sada kada je sve manje mušterija koji koriste plin može i jeftinije...lopovska posla a ova nova matematika 10% od 640=600 to je već druga priča .
200 dolara je cijena na svjetskom tržištu a oni nama za sretnu novu godinu po 600..haha
http://srbin.info/2015/12/12/amerikanci-srbija-asocira-na-rat/
Kako li će lopovi ovo preživjeti, (zelenaši) ali nneće zadugo, kladim se.
Nema ništa od pojeftinjenja za krajnje korisnike. Dok se ovo sniženje isfiltrira kroz bh, sarajevogasove i slične prdeže, još će i poskupiti kubik... Lijepo grijanje na struju...
Trebamo svi otkazati gas, cijene nafte su 10 puta opadale oni gas smanjuju prvi put, treba ukinuti toliku administraciju koja zivi na grbaci gradjana, cijena gasa treba biti u pola sadasnje cijene.
hitler likes this
Zato će Sarajevske toplane povećati cijene grijanja za još 15%...Pli im materina bezobrazna, na smanjenje cijena plina, u novembru su reagovali povećanjem cijena grijanja.... Gdje su pare kojima su godinama zlorabili potrošače....
zbog magle