Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a) Naredne godine počinje izgradnja 150 km koridora 5C; b) Talgo vozovi kreću početkom sljedeće godine. Sve nešto sa naglaskom na sljedeće/naredne godine... Kažu, nada zadnje umire - žilava ta naša BH nada.
Najbolje bih bilo da se napravi JP Zeljeznice BiH (ukinu entitetski).... ZRS propada, a ZFBiH napreduje... nema smisla imati takvu situaciju u drzavi.... ali naravno, nece se to nikada desiti, jel Dodik bih radije odveo citav entitet u ekonomski propast nego da preda nadleznost Sarajevu.... ZALOSNO!... a i netreba ZBiH imati glavno sjediste u Sarajevu...moze biti u Doboju, naprimjer...
Dobro si ti Englez, sve su to komunjare. Evo i generalni željeznica je komunjara iz SDA i to Tihićev rođak. Inače i Tihić je komunjara je rje bio sudija do rata, tako da si skroz u pravu.
\"čišćenje prostora od smeća, šiblja i drugog rastinja\" - i to samo u remizi, a šta je sa tim istim čišćenjem duž cijele pruge do Pešte ili Ploča? I jesu li pruge u stanju, da li im je toliki kvalitet, da ovi vozovi mogu furati punom brzinom? i ko će paziti da već poslije prvog dana ne budu ispisani svi zidovi a sva sjedišta rasparana? a hoće li nam kondukteri biti kao i do sada, neokupani, neobrijani i bezubi, da ih možeš kupiti sa 5km, i hoće li znati dati informaciju BAREM NA BOSANSKOM, kad ne mogu kao svuda u svijetu na dva-tri jezika (u Belgiji bogami i na pet, u Norveškoj na četiri), i hoće li paziti da pljačkaši ne haraju vozovima, jer \"nisu nadležni\" - ili će sve ovo biti kao i autoceste, zaobilaznice, strane investicije a domaća \"pamet\"?
\"čišćenje prostora od smeća, šiblja i drugog rastinja\" - i to samo u remizi, a šta je sa tim istim čišćenjem duž cijele prige do Pešte ili Ploča? I jesu li pruge u stanju, da li im je toliki kvalitet, da ovi vozovi mogu furati? i ko će paziti da već poslije prvog dana ne budu ispisani svi zidovi a sva sjedišta rasparana? a hoće li nam kondukteri biti kao i do sada, neokupani, neobrijani i bezubi, da ih moćžeš kupiti sa 5km, i hoće li znati dati informaciju BAREM NA BOSANSKOM, kad ne mogu kao svuda u svijetu na dva-tri jezika (u Belgiji bogami i na pet, u Norveškoj na četiri), i hoće li paziti da pljačkaši ne haraju voizovima, jer \"nisu nadležni\" - ili će sve ovo biti kao i autoceste, zaobilaznice, strane investicije a domaća \"pamet\"?
KAKAV TALGO POCETKOM GODINE.....LAZ......MOZDA KRAJEM IDUCE GODINE.PROVJERENO IZ ZELJEZNICA SRBIJE KOJE KAO I HRVATSKE NEMAJU JOS NAMJERU DA DAJU UPOTREBNE DOZVOLE ZA PROMET OVIH VOZOVA.BEZ TOGA NEMA I TALGA PREKO GRANICE.MOZDA KRAJEM GODINE U NAJBOLJEM SLUCAJU.PREMA NAJAVAMA OD DIREKTORA ZELEZNICA FEDERACIJE OVAJ VOZ JE JOS TREBAO KRENUTI POCETKOM PROSLE GODINE......ETO TOLIKO O LAZIMA
Zna se sta komunjare rade kad im neko potrese fotelje....... pocnu lagati naravno! Svaki titov socijalista je isti...... radije bi se rokno nego rizikovao fotelju. Nadam se da i ono sto je ostalo od titicevih socijalista popuse na isti nacin kao Gadafi, jer to je ocigledno jedini preostali nacin, da narod krene naprijed. Vrijeme kontrol frikova je proslo, narod ce biti slobodan bez vase dozvole :)
http://www.sarajevo-x.com/biznis/news/clanak/090402054 http://www.sarajevo-x.com/biznis/news/clanak/100323109#
Ova vjest je objavljivana 2003, pa 2005, pa onda 2008, i sad 2011... Toliko o Talgo vozovima iz Spanije...
Hvala Bogu, da više za Ploče ne vozi ona donacija švedske kraljice iz 60. i neke..