Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze se otici i u SDA centralu potpisati pristupnicu, malo glumiti polupismenost, biti bez stava i principa, bezpogovorno slusati pricice sa mindera, biti spreman krasti za stranku itd itd i u roku od godinu u nekom od Ministarstava ili nekoj od ustanova na budzetu stranka vam obezbjedi ugovor o djelu ... po tom ugovoru radite jednu godinu dana i dalje bespogovorno slusate sefove po stranackoj liniji, niposto ne smijete slusati strucne ljude i prijeratne kadrove .... onda vam preko svog satelita ADSFBiH stranka SDA raspise Konkurs i vi dobijete Rjesenje o postavljenju ( naravno ako ne prije tog Rjesenja onda svakako poslije kovertom sa suskavim sadrzajem se zahvalite ) .... isto je i sa SBiH samo oni su trenutno izgubili uticaj i u 2011 god. ne treba ici preko njih.
Najlakši posao - pustiš bradu i skratiš hlače.
i kod nas se ti mozes zaposliti gdje god hoces i kad god hoces,samo je pitanje hoces li ikada dobiti platu za taj posao koji radis.
Radio 4 godine u Singapuru i Hong Kongu. Nikad vise! Nema Evrope nigdje na svijetu! U aziju se vracam samo k\'o turista.
Ja ne radim ja primam mito i sebi povecam plate za ne rad :)
http://i27.tinypic.com/34jcgso.jpg
pa ima i u bosni \'vakog posla hebo te - nema ko te nece zaposlit da mu radis za 2-5 maraka dnevnice... ne 42%, 100% ces dobit pos\'o za dan - samo reci da ces radit za pola marke satnice... e hajmo sad svi poslusat su-x pa otic radit u indiju za 3 marke dnevno - kakav konjski clanak....
u Indiji jedes rukama sjedeci bos na podu i platis kompletan rucak pola marke
kod nekog 47 % sanse za pos\'o , a kod nas NEMA BA SANSE JARANE
Jedno je raditi, a drugo \"ROBOVATI\" za sitniš, razlika je HUUUUUGE!
Magazin Forbes bi da tjera ljude da crnče dok oni tipkaju po kancelarijama, ta nisam izgorio po glavi.
nisam mrav da radim
Odo u Indiju radit !!!! Zbogom zohari