Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miki Rurka za predsjednika !!!
Pa fasisticko djubre ako ti pristajes da zivis na 25% \"SLOBODNE\" BiH onda ces morati da ides u ludaru. Dobro vas je onaj Ceric napalio...i ne znate sta vam radi.
POTPISUJEM.NAJBOLJI KOMENTAR.UBILI SMO SRBOSLAVIJU I NIKADA VISE NECEMO DOZVOLITI DIKTAT IZ BEOGRADA.JOS SAMO MORAMO PRIPOJITI SANDZAK BOSNI,A VOJVODINU BRATSKOJ HRVATSKOJ.
Živjela Jugoslavija! (u kojem god jugosfernom obliku :D )
koja veza sa Titovim komunizmom i novim ekonomskim zajednistvom? za nas je Tito mrtav kao i komunizam ali je jadan i bijedan izgovor za klepto-naci-fasiste kojima je bliza turska i iranska ,,demokratija\'\' od pomirenja sa prvim komsijama
@ekser Treba te čekićom zakucati u hrastovu gredu moronu. Očigledno da ništa ne znaš o istoriji.
@B i H Šta je sporno u terminu \"djeca iz mješanih brakova\"? Protiv te djece ja nemam ništa u principu, nek se ženi ko kime želi. No imam protiv agresivnih anacionalista, tj. dijelom one djece iz mješanih brakova koja nisu uspjela izgraditi svoj identitet, pa se onda ugledaju na komunističke zločince i žele svima zabraniti da se izjašnjavaju kako žele, tj. žele ukinuti prije svega Bošnjake jer su im trn u oku. To je FAŠIZAM takozvanih ANTIFAŠISTA. Lično mi se gade svi totalitarni režimi, od nacističke Njemačke do bravarove takozvane Jugoslavije. Smrt totalitarizmu, sloboda narodu.
@TITO Druze Tito mi nismo nista krivi Srbi i Bosnje su prvi poceli !
@TITO Druze Tito mi nismo nista krivi Hrvati i Bosnje su prvi poceli !
@TITO DruzeTito mi nismo nista krivi Srbi i Hrvati su prvi poceli !
SAMO VAS GLEDAM !!!!
Srbija je najjaca
komsije su prece od rodjene djece
Smrt takozvanoj \"Jugoslaviji\" i njenim takozvanim promotorima u svijetu. Ta zvjerska tvorevina je, hvala Bogu, umrla, i nikada se neće vratiti, kao ni zločinačka ideologija koja je stajala iza nje! Nju samo prizivaju nesposobni i neobrazovani slojevi društva, željni lahkog bogatstva preko leđa privatnih poduzetnika, kao i takozvani \"bosanci i hercegovci\", bivši takozvani \"jugosloveni\" tj. dio djece iz mješanih brakova koji ne znaju svoje mjesto na svijetu- čast izuzecima- i \"filozofski\" orijentisani Bošnjaci skloni antiprotivnosti koji bi najrađe opet u zagrljaj Srboslavije. Živjela nezavisna bosanska država, napravljena na krvi dok su drugi visili po podrumima i kleli se polupismenom bravaru, takozvanim predsjedniku takozvane \"Jugoslavije\".
Vruc je ovaj balkanski krompir a ova analiza Economista je vrlo povrsna i netacna jer ne govori o sustinskim relacijama \"bivse brace\". A osim toga jos nista jugozapadno od Zagreba sve do Djevdjelije nije rijeseno...valjda to svi znaju jako dobro....