Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno kako je ovako skupa izgradnja po 1 km autoputa, ispada da izgradnja 1 km autoputa kosta caa 5,5 miliona KM/km? 65 miliona KM za 13 km autoputa + 7 miliona KM za exproprijaciju objekata vlasnicima ispada sve skupa : 65 mil + 7 mil = 72 mil KM/13 km = caa 5,5 mil/km
KO ce vracati sve ove kredite, nece niko da gradi sovjim novcem pod koncensijom zato sto nije isplatljivo a mi dizemo kredite i kredite ko ce to vraćati? da je isplatljivo dosao bi neki i napravio autoput uzeo pod koncensiju 20 godina, ovako valja nam sve to vraćati a necemo moci vracati.
Svaka čast autoceste, jedan od rijetkih dobrih primjera u BiH.