Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke mljekarima,MVP BiH i ministru Šaroviću da bobrom obavljenom poslu.Dok šupci iz RS neka samo reže.
Đikani uspjeh je samo ono što vam Ministarstvo BiH kaže, ovo može u EU a ovo ne može u EU. A kad se odcijepite, a imate roka još 4 i po mjeseca, onda nećete moći izvoziti ni u Sjevernu Koreju.
Da nije Šarovića i Ministarstva BiH već sljedeći mjesec pukli bi nam zabranu jer bi Đikani počeli valjivati sirutku i pokvareno mlijeko iz Bjelorusije.
95 mil ulozili a dvije mljekare mogu izvoziti iz rs, za te pare mogli su pogon autoindustirije da otvore
Svaka čast ljudima. Tko god da je doprinos dao pa i najmanje skidam kapu i takvih nam priča treba više. Samo naprijed i neka se bore. Sad je drugi korak mladost potaknuti pravim mjerama da se više okrene poljoprivredi. Biti će to dobro.
Svaka cast na pozitivnim vjestima
Dodik je pokušao sve da ništa što ide preko države ne uspije, al kad je već, na njegovu žalost, DRŽAVNO ministarstvo uspjelo onda jbg sad pred izbore pokušaj izvući kakvu korist iz ovoga govoreći da je za ovo zaslužan entitet rs
Nije to mala stvar, saljaci mogu izvoziti sir i kajmak u EU, gdje su ovi proizvodi skupi.
Mogu i dograđani, kao ti...
Ja samo krave u Gacku vidio ... Nzn koliko to mi mlijeka i imamo da bi se bavili ozbiljnim izvozom !!! Pa ne kontam kakav je to uspjeh...
jedino u Bosni, kuca se gradi sa krova...
Grof Drakula
Odma optužbe, 25 mil. i osposobili dvije mljekare za izvoz u rs-u. U Federaciji 9. Pa ko je više doprineo. Čovijek je zaslužio da mu se čestita, i čestitka od mene. Samo naprijed. U ekonomiji je spas.
Mlijeko nije zdravo. Jedino ljudi tokom cijelog života piju mlijeko, niti jedna druga životinja to ne radi. Mlijeko je namijenjeno samo u ranim mjesecima razvoja i to je to.
Svaka čast za komentar!
Nema nista zdravije od mlijeka. Kakve gluposti pricate i svemu vjerujete, samo da je kontra zdravom razumu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Servi su nebeski narod haha
iskreno, ko im j... mater ...