Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li su ikada izdali fiskalni račun kad su uzimali lopatom? Državi, ljekarima, profesorima, penzionerima nisu dali ništa, a sad pomagaj državo!!!
@petarpetrovic Konjino stari zanati nisu u sistemu PDV. I nemaju obavezu za izdavanjem fiskalnog racuna. Većinom su u paušalnom porezu. Samo sto i tu je bilo mucki. Zlatari su bili pausalci a imali su robe i radnji vrijednosti vise stotina hiljada maraka. Sada su to doveli mao u red.
Ko dobije racun za dzezvu ulazi u nakradnu igru put oko svijeta na bakrenoj tepsiji
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve im je drzava vec pruzila... stari zanati bajagi vamo valjaju kinesku robu, godinama puljkaju lovu od drzave marza im 300%, pausala, sve zivo... nije valjda da i oni ne mogu opstat poslije tri mjeseca
Svaka cast gos.Nenadicu...
Svaka čast za gospodina Nenadića. Puna podrška.
Svaka cast za Nenadica,uvijek s narodom i uz narod
Ovi što su na birou i nezaposleni, definitivno treba da se dignu da država ne pomaže zanatlijama i kvazi turističkim vlasnicima nego treba da se posveti zaista nezaposlenim osobama. Ovo je bruka i sramota da država pomaže VLASNICIMA nečega, a bijedu ostavlja po strani. BRUKA I SRAMOTA. SVI NA PROTESTE !!
SARAJLIJE: Protesti krecu na jesen iz Tuzle! Kako vrijeme bude odmicalo, prosirice se na citavu BiH! Nacionalno pitanje ili slicna pitanja UOPSTE nece biti agenda protesta! Utvrdili smo nacinalno gradivo 30g! Sada slijede reforme! Prvi zahtjev je MORATORIJ SVIM dosadasnjim politicarima, bez obzira na njihov doprinos!Moratorij na MOGUCNOST da bude biran ON/ONA/ONO i njihova bliza rodbina!A za sada ima 74 tacke...to be continued! Jesen stize dunjo moja!
Kreativac sam,i na Carsiji je nazalost 80% prodaja turskokineskih djidja,takvi i trebaju propasti jer mi kreativci rucno izradjen nakit,cestitke,oslikane kutije,sivene stvari,ukrase itd.ne mozemo prodati po pravoj cijeni jer sverceri pucaju robu za 5-15 KM.Nadam se donosenju zakona o razgranicenju svercera od nas rukotvoraca.
Racku zanatlije,kupio sat zidni tu,pise made in china, 50 maraka.Lopovi obicni
Neka vam pomogne Hadzibajric !!! Sta ste od Kantona jadnog zajmili da trazite. Sikter bagro !!! Izdanici
Zanatlije su vrijedne kod naplaćivanja a kod plaćanja poreza su uvijek bili poznati kao neprijatelji države.
Velika podrska gospodinu Nenadicu
Nenadic je i insan i sposoban. Najbolji premijer
Bravo Mario,ljudi imaju pristup da iskazu svoje nezadovoljstvo.Ljudskost je najvaznija,nekad sam pristup i mogucnost razgovora je bitnija od same pomoci
Sve pohvale za rad Nenadića, bravo.
Kakve ba zanatlije,sve roba iz Turske i Kine.napišite trgovci i to jako neljubazni.Neka neka,plakace oni za "ninđama"...
Jos nisi isplatio ooo Nenadicu.