Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je krenulo za 10god u federaciji će biti referendum za odvajanje od RS-a
... a RS nece dozvolit. Trazit ce medjunarodnu intervenciju za ocuvanje cjelovitosti BiH.
Doooobra :)
Nikad necu razumiti one koji kazu da je Dodik los za Federaciju i drzavu BiH. Pa nema te politicke sile koja moze ovako unistiti RS kao SNSD i Dodik. Ja kao Bosnjak cu glasati za Dodika i SNSD da nastave projekat unistavanje RS-a, svakako to bolje rade nego iko. :D Milorade, najveci si sin Bosanski!
Pametniji dio naroda je uvijek "prelijetao" tamo-vamo unutar BiH i sa susjednim državama u skladu kako mu kad koji uslovi odgovaraju. Ostali neka se drže svoga tora i nastave raditi u korist svoje štete, imaju praavo po svim evropskim konvencijama :)
Bujrum.
Ne halali!!! Već navali! Naudi im i podvali i na pleća ih povali, da bi silu prepoznali, pa te silom poštovali! Ne halali!!! Sve smo dali. Već potpiri i raspali, lažne mitove razvali, razapni ih, pa zapali! Ne halali!!! Nisu stali ni kad smo ih pročitali... A mozak su nam ispirali, sve su dugo pripremali, sve su mučki prikrivali, sve dok nisu podivljali, svoje maske poskidali i sve veze pokidali, naše dobro popljuvali, vas dunjaluk ismijali, pola vijeka pokopali... Ne halali!!! Rastelali da su malu djecu klali i starice silovali, poslije klanja pirovali, požderali, polokali, opljačkali, otimali, iz našeg nas istjerali, samostane poharali i džamije poravnali... A mi smo kukali i zvali, pa smo glasonoše slali, u svjetske laži vjerovali, sto se puta ponadali, sto se puta pokajali, sve smo zalud pokušali, posustali, posrtali, skapavali, umirali, prepušteni nestajali, sa svima se rastajali, padali, pa ustajali, u zadnji čas opstajali... Ne halali!!! Sve iskali! Da ne kažu: nisu znali, kada budu ruke prali, kad sve budu poricali, odricali, uzmicali: “U, ‘bre‘, nas su izvarali, kulovi se pretvarali, ‘poverenje‘ izigrali..." Ne halali!!! Pa,ima li ikog da nam s ledja svali teret kog smo zametali, sami sebi nametali, zbog kog`smo se odmetali i svoga se odrIcali, da se dušman bolje hvali kako smo se zajebali... Ne halali!!! Ne budali!!! S njima ‘Vožd‘ i đenerali, boljševici, admirali, rojalisti, radikali, kriminalci i vandali... Sve su svoje ispucali... Pravo lice pokazali, otpjevali, odguslali ono čega su se i bojali: mali bili i ostali! Ne halali!!! Ko ih žali?! Ma, da Bog da pocrkali! Ti bi opet osvajali! Jer, kad bi i odustali, sve bi opet pokušali, tragove nam zatirali... Ne halali!!! Kad se tali, nek`se kali i prekali što su stari spominjali, na šta su opominjali... da ne bismo prikunjali, da se ne bi prišunjali i ponovo zajahali! Ne halali!!! Pomišlja li iko šta smo progutali?! čemu značaj pridavali?! Kome počast odavali?! Na halali!!! Zar smo spali, da nas svaka šuša žali, kojekakvi liberali...?! da nam sudi Butros Gali i doskorašnji kanibali!?! Ne halali!!! Angli, Gali... samo su se narugali, svi ponešto obećali, beskonačno umovali, a s fašistima šurovali, genocidu kumovali... Ne halali!!! Ni u šali!!! Pogledajte šta nas fali!!! A neki bi zaboravljali... Bijedni li su, ludi, šta li?! Ne halali!!! Ne halali!!! Smrvljeni su ideali, vjetrovi ih otpuhali, k‘o da nisu postojali, svi su u grob popadali, svi, sem dima na Avali... Ne halali!!! Kažu: Treba! Kažu: Može! Kažu: Mora! Ali, da li?!?
Pitanje autoru: Znaš li šta si napisao/la?
Nije ovo prvi put da DoDick sara nesto po zakonima. Nekad smo pjevali : Od Vardara pa do Triglava, a danas cemo pjevat : OdDodika pa do Bakira, od DoDicka pa do Dragana. Kako god, nije dobro. Dragi Tito ustan pa se vrati, pokradose sve Srbi, Bosnjaci i Hrvati, Ali samo lideri.
Ne bih da ispadam neki hejter ovdje, ali kako to da kod vas sve savrseno funkcionise majku mu? :)
Ovo je dokaz vec mnogo puta recenog: od referenduma i obecanja se ne zivi, sve se vrti oko interesa
Pantelija glupane pare su pokradene pa se srbima pokusava to prikrivati pricom o referendumu. Referendum niko ne koci jer niko tu pricu nije ozbiljno ni pokrenuo niti koga to zanima ali brdsko-planinski glupan kao sto si ti to nije u stanju shvatiti...
Mirzu Hatića za ministra finansija RS!
Duduk se malo zanio u svojoj igri. . . Njegova samozaljubljenost ipak puno košta . . . Osipa mu se stado, psi čuvari ostali bez zuba, valja sad proteze pravit, a to košta...!!
Dobrodošli.
I neka mi neko samo jos jednom Dodika uvrijedi..!! Dodo Gazijo!!!
super sad ce svi kriminalci tajkuni .. lopovi prevaranti ..ljepo da registruju firme u federaciji sto znaci da ce privredni kriminal da porate u federaciji za 100% a da se drasticno smanji u srbskoj .. pa ce kasnije politicari dase prepucavaju kako u federaciji cvjeta kriminal a u srbskoj sve cisto ko suza .. ondace ovi na kliksu da komentarisu kako je ctenickomasonskacionistickavatikanskokomunisticka potpomognuta sa cia fbi ,ruskom federacijom zavjera
to Dodik care , ti si pravi bosanski patriota samo nastavi tako
nek oni gledaju da se odcijepe iz bosne,bogami kao da imaju svoju naftu,neće ih srbija nego izvlači resurse iz nje što je preostalo uz pomoć dodika