Zbog tehničkog kvara
0
Zagušenje na mreži BH Telecoma
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOGALJI
patimo mi a oni uzivaju u velikim platama i blagodetima ovoga svijeta
Ja imam daleko vece zivotne planove i ambicije od rada za drzavnu firmu, a po zanimanju sam privatni poduzetnik i ovo mi je prvi dan u protekle 2 godine da gubim u bespotrebnoj diskusiji sa ljudima kojima je glavna zanimacija pljuvanje svega sto generise novac u nasoj drzavi. Vec je 4 ujutro, malo se cugnulo, vakat za spavanje i novu radnu subotu s ciljem da se nesto postigne u zivotu. Laku noc i sretan ostatak vasih bijednih zivota (cast izuzecima)...
@shonfon jel ti babo zavrsio poso u telekomu ili je to neko iz stranke odradio?
M-TEL,IMATE PRIJATELJE !
Haha, ruku na srce, stidim se svog prvog komentara, ali isprovociran primitivizmom naseg naroda, sam postah primitivan. Uzevsi u obzir da sam bio privremeno neuracunljiv, nadam se da prihvatas i da ostale osobe prihvataju moje javno povlacenje psovki. Da postoji opcija brisanja komentara, davno bih ga izbrisao. Ali stvarno realnost naseg drustva je jedno veliko FUJ! Primjera radi, na dernek.ba ima dosta zatupljenih ljudi pa ti bude smijesno kad znas koliko si ti pametniji od njih, ali sto na Sarajevo-Xu ima besposlicara, takvu koncentraciju sranja i presipanja iz supljeg u prazno nigdje neces vidjeti...
Ha, ha... Koji jad i primitivizam. Ne znas ko je gori. Cuj ti samo ovog Shonfona, kaze nije pravi nacin da se izrazava misljenje sa \"dabogda im pocrkalo\", a gore psuje mater seljacku i primitivnu!? De nas jos sta nauci iz bontona, profesore.
Nedime, ima onaj svijet... \"Dabogda im sve pocrkalo\" nije pravi nacin da izrazis svoje misljenje ka politici koja kontrolise ovu zemlju, misli na posljedice...
A sto vi to proizvodite pa ste najprofitabilniji? Jeste li to izumili neku novu tehnologiju pa je izvezli? Jade jedan taj profit nije nastao zahvaljujuci vasem znanju i radu vec sto oderaste ovu \"jadnu, napacenu\" vasu drzavu i ljude koji u njoj prezivljavaju.
@Shonfon - Pa sta trebam da sve sto postoji bilo lose da govorim dobro je moglo je biti gore? Pa jel ti vidis da ta firma krade ovaj napaceni narod? Vidis li ti da nema konkurencije, bas zbog tih politicara koji su se uvalili u te firme? P.S. Dabogda im pocrkalo sve, jos jednom i opet.
Alene, slazem se s tobom, ali opet ne mogu da gledam ove zavidne no-lajfere kako pljuju sve u ovoj jadnoj napacenoj, ali ipak nasoj drzavi.
a sad isi dočekaj svog tetka bakira i ostalu familiju izetbegovića, šahinpašića, cerića...daboga pocrkali gov*va jedna
slazem se sa nedimovim pitanjem.dok u jednom djelu koji pokriva bhtelecom imaju najvise standarde telefonije drugi dio-ruralni(seljacki) su dovele to tog nivoa da moraju sami sebi razvoditi poljske telefone da bi ostali u kontaktu sa svjetom.Kvalitet usluge je nigdje veze u pravom smislu te rjeci.Uzimaju pare za usluge koje nisu nio u pola onog kvaliteta koji nude.
Kaka si ti pich**ca!
Vidi ovog gore zaposlenika..hahahah