Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
loz ulje je zamka za ljude i drzavu a dobrobit za pumpadzije, tako da je potez za pohvalu.
@Yugoslavia1 placi i pazi da ne upušćaš podase.
@diiss2 "Upušćaš podase" Da li učitelj/ica ima osnovnu školu završenu!?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
u kamion loz ulja naspe se litar hemije,promjeni se boja i prodaje se dizel to se radi na svim pumpama
DVICA NA APARATIMAA ... #izdrzidvico
ja neznam ko je tu lud,samo treba zakone prepisivat od eu-a,a bogami u BiH se uvijek kakasni jedno 20 godina! davno su pametni ljudi rekli da je loza samo za strojeve i poljoprivredu!
Cvaje dizelaši na aparatima...
Dakle ipak se nastavlja migracija poslovanja iz RS-a prema Federaciji.
Ja kad budem sip'o ložiku priča će mi se bazirati na nekoj folušci. Dodjem na pumpu,stavim cvike,izgledam ko dingospo i kažem pumpadziji : pumpadžijo poslo me Nurko da mi naspeš što više oktana u ložiku. 😂
Nesmiju nekim pumpama ni prici a da zabrane ma nikad. U FBIH ima dosta pumpi koje toce ložu na pumpama i neplacaju nikakav porez i sve ide super.
Šta ću ja sad bez lože šta da mećem u golfa? :O
Zabranjeno točenje lož ulja na benzinskim pumpama u RS-u... Jel to bilo dozvoljeno?
Pa po cisterni se zaradi 30 000, ako se i plati 15 000 opet se zaradi ! Šta ćeš ko je rođen nafakali nađe nafake i u hali !
Duleee Savic
U sumskoj odlucili da objave popis samo za rs..bakire crkni u mukama znas li dvije recenice reci bar za jadni narod koji te izabrao..