Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel vidite da je vw pun ko brod, milojarde, nema problema, sto je samo dokaz da levatima prodaju preskupa i nekvalitetna auta, sa enormnim profitima
De nam ti pojasni. Ili je mozda stvar profita VW-a u tome sto se radi o najvecem proizvodjacu automobila na zemlji sa 9 marki u koncernu. Da je samo cijena mjerilo stvari pri kupovini, svi bi Daciu i Ladu vozali.
Ne programirajte vase vw motore. Auto poslije uppdate vise trosi i slabije ide.
divno, a nas u BiH ko j... nisu nikad nazvali ni da pitaju da preprogramiraju postojeći softver a kamoli da nadoknade štetu jer su lagali.
zvali su ljudi i rekli im nasi ne treba, pusti suplju
@bestsince1946 Zvali su ljude, zato mi nismo bili pozvati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)