Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajd vi sredite svoje stvari u kuci pa onda kritikuj te ostale.svi se zalimo na nekoga a niko nevidi kad mu se djee pocne drogirat kad pije tuce se i kad nece da radi a ima 30god.pa su nam opet ovi gore krivi. vi necete radit pa vam ovi nevaljhaju,bilo ko da je na mjestu ovih gore opet bi se zalili,samo ste vi meleci.prifati se posla pa ces i ti vozit vw
Kakve li su to slicnosti heheh? Mozda mu Brankovic pokaze kako se to uzima da svi znaju, a da ti nista ne mogu. Ovo je dreamteam lopova domacih. Mora da im je ovaj svabo obeco da ce vozat VW besplatno hehe.
brankovic, bevanda, heco fuuuuuuuuuuuj