Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
josa samo zlatne kasike...
Opet ovi demoni mesojedi...
Postovani N.Grabovica, ova vijest nije novinarska vijest: ni kada je sajam poceo, ni njegovo radno vrijeme. Rado bih obisla taj sajam ali ne znam do kada?
42 certificirana proizvodjaca..a ko to izdaje kod nas certifikat?
bil ovu plavu s prezadnje slike?
e bas je Alija bosnjama ostavio med i mlijeko ... od silog meda, mlijeka i zlatnih kasika bosnje daju sve samo da se dokopaju mrskog im cafirskog zapada!
Cuj trg Alije Izetbegovica pa jos izobilje hrane. Fali samo para i zlatnih kasika.
jest vala, trebali ste ih staviti u razlicitim datumima. Onda bi i imalo nekog smisla i vjerovatno, i prodavaci i kupcii bili zadovoljni. Ali domace je bolje, bilo da je organsko ili ne, jer u drugim zemljama se stavlja uzasno puno hemikalija u razlicite svrhe (bilo za pospjesivanje uroda, bilo za unistavanje korova, protiv raznih biljnih bolesti ili napasnika) U nas se to u daleko manjoj mjeri upotrebljava i zbog toga smo jedna od vodecih zemalja u Evropi sa zdravom prehranom.Tako da to treba podrzati
Na stranu što je od Ferhadije napravljena buvlja pijaca sa piratskim CD-ovima i kineskim torbama koji se prodaju na kartonskim štandovima. Kada u strogom centru glavnoga grada imate park nazvan po prvom predsjedniku pokušajte da takvom mjestu održite dostojanstvo ne organizujući pijačne manifestacije na istom. Osim toga ako je jedan event \"Dani domaće proizvodnje\" a drugi \"Dani organske proizvodnje\" time šaljete poruku da domaća proizvodnja nije organska i ko je uopšte genije koji je te dvije manifestacije stavio u iste dane. Organizacije i planiranje očajno loši.