Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marš stoko a plin ništa
a drva, pelet .. vi samo na plinu mjaucete..
Ostali neka lože gumu i staru obuću, njima nema subvenciji.
Čista diskriminacija.Zašto nemaju benefite i ljudi koji se ne griju preko toplana?.Zašto samo umanjenje za korisnike toplana a koriste se novci od svih poreskih obveznika KS?
Jarane, reci da se salis. Toplanama placama pausalno, grijali, ne grijali. Bilo toplo, manje grijali, mi platili punu cijenu. Sad kao mi trebamo biti sretni jer su spustili 10%. 30% je realno
Amaaan, ljudi, sta vam je? Toplane - jedna organizacija. Onaj ko isporucuje plin, druga organizacija. Toplane odlucile umanjiti. Vi sa plinom pitajte onoga sto vam isporucuje plin. Btw: zar se ne placa koliko se potrosi?
Pa dobili smo vec racune?!?
Isplati se kupit neku staru peć od 100 KM i ložiti gume koje su džaba. Samo za uhljupe subvencije, šta je sa nas, drva ugalj , pelet... Zgrade dijelom održavaju iz budžeta a kuće...
Kako će smanjiti kad smo vec dobili račune za decembar u punom.iznosu
“dostavljena informacija od navedenog komunalnog preduzeća i Nezavisnog stručnog tijela da je tokom novembra 2023. godine potrošena manja količina gasa za zagrijavanje sistema centralnog grijanja od planirane.” Pa kako vas nije stid?? Pricamo o potrosnji za novembar i vi donesete odluku polovinom februara. Znaci tek februarski racun umanjujete za 10%. Mogli ste do 8. mjeseca sacekati!
Na plinu zaradzuju ne mogu umanjiti
Plin bagro?
Sjecate se 2007 novembra? E smatrajte da taj mjesec ne morate platiti
Ma treba se grijat na struju. Pa nek padne sistem. 15 feninga kilovat struje, plin 1.10KM, vreca peleta 7 maraka. Ne moze jeftinije od struje.
Pretrgli se upm. Svaka zima sve slabija, grije se sve manje, danima temp 15+ stepeni i oni smanje grijanje. Trebali su ga umanjiti za 40 posto.
Ovaj ..koji smo vec platili.. ce biti umanjen, a poslije eh, da nam je znat
A mi sto plin koristimo nista a? Gubite izbore 😄
Lakše se skinuti sa kreka nego sa Toplana ma možeš im biti dužan 20 hiljada nista samo osmjeh kod njih
SDA me je unazadila za citav zivot. Sve su pokrali. Kako u ratu Dok sam lezao u rovu tako I dan danas. Hidrogradnja, Mljekara, Fabrika duhana, Gp Igman, Gp put, Sipad, Dijamant, it'd, it'd, it'd. Jedna od tih je I moja firma bila. Dabogda vam za lijeka trebalo za svaku ukradenu marku I sehida koji je ostavio svoj zivot da bi ste vi krali.
Famos gromada firma bila. Alatne masine prodavali. UNIS namjenska, ihaaa ZRAK - fuj olosu.
A nas sto imamo plin ko j.b.
Predji na pelet. Sto dajes Rusima pare? Pa ja! Ha, haha
Samo da skrenem pažnju da je ovo diskriminacija. Zajednički novac se daje onima koji se griju na plin, a ne daje onima koje se griju na struju. Koji je razlog pa se samo jednima pomaže, ako su i jedni i drugi ravnopravni građani i plaćaju energiju javnim distibuterima.