Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bh telecom, elektroprivreda bih, .... ;)
najbolje se uhljebiti u neku instituciju u bh.. kakav google i gluposti
Samo drzavno :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja radim za Google,imam idealne uslove.Svaki dan pretrazujem nesto na internetu preko Google,to jest Mozille,i automatski zaradjujem pare za njih.hahah
Yebes google bolje biti naki qurac u vladi kantona..
.. mogu pisat sta hoce,Google je super ljepo "fancy" uredzen office gdje su radnici jarani .. gdje se sjednice recimo odrzavaju u kopitu helikoptara ili sta ja znam sve je u fazonu igre i farbi osjeca se covjek kao alisa u zemlji cudesa.. sa vremenom covjek skonta konzept te firme i svih tih zajebancija.. kojekakvi "jarani" obicno studenti koji nemaju ni familije ni nekih ozbiljnih obaveza te zovu i u 8 navecer kuci da bi pricali o poslu i naprdzivali kakve ideje imaju i sta bi sve mogli sprovest.. ubrzo jos samo kontas ko google,zivis ko google jer i jes Googleov Kmet...na kraju krajeva sve se svodi na to da covjek sve vise radi i bude "moralno" vezan uz "Jarane" i takozvanu Google-Familiju ..a ko ne igra tu igru ubrzo mora da napusti kompaniju.
Ne znaju oni za ove savjetnike ministara koji ne moraju ni dolaziti na posao, a plata ide.
ocito da komisija nije uvrstila kjkp vodovod i kanalizaciju...bila bi ubjedljiva pobjeda naseg giganta....
Stvar ukusa i ko šta smatra lagodnim životom. Što se mene tiče, širom svijeta, pa i u mojoj Bosni, ima na milione boljih firmi od gugla, gdje radiš prilično malo, zaradiš prilično solidno, a ostane ti vremena i za života, i budeš zadovoljan. To što oni plate nekome da ih promoviše, neka mačku o rep okače, i hvala im.
gdje sam ja ovdje?
Interesantno sve do jedne Americka kompanija a kao najbolji na svijetu. Hau jes no. I Google nije kompanije vec kult.
Ovo me neodoljivo podsjeća na posao državnog službenika u BiH ili parlamentarca. Moral se u Googleu biti najbliži rođak od vlasnika, ili da mu budem ljubavnica ??
...kažu da se googlo jagmi za vladinim i minstarskim expertima, našim dikama. suiVm zlatom plOćaju.
to idealno znači da spavate na radnom mjestu
od umora dakako
Dobar je Google. Daju jaja, televizore, ves masine, sve na kredit, a regres vracaju bez imalo diskusije.
Ja se jezim kod nas,kad raja kazu za bilo kakva prava,ebiga privatnik.Ovo nije privatna firma i sve ostale sa liste?
nemoj se jeziti.