Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je taj socijalizam.
Ljeote socijalizma....sljedeće je obrok svaki drugi dan.
Pa isto kao i Kastro sto je sjebao Kubu, i Staljin Rusiju. I Kim Koreju, Gadafi Libiju, Asad Siriju. Milosevic Srbiju. Sa Amerikom se ne isplati kaciti.
A jesu se bili raspojasali kad je poskupila nafta, poceli ucjenjivati sav svijet, mislili da ce cijena nafte ostati uvijek velika.
@jokashmokash Ma to je slicno kao Kubanci u Kastra ili Republikosrpci u DickaDo.
@jokashmokash Srbovati moze DickDo jer on zivi od toga. Medjutim, prosjecan gradjanin nema nikakve koristi od srbovanja, samo stetu.
jao lijepe zemlje....:))))))) Vikend tri dana.... ljepota....
pa kod nas je sedam
Svi na Dzumu!
Hahaha car :D
ja sam sebi svaki dan proglasio neradnim :)) ušteda vrhunska
Toliko nafte,a nemaju struje. Svašta.
Kad ih je glupi Cavez doveo do ovog stanja, k'o fol odupiranje americkom imperijalizmu, a narod sve teze i teze zivio, a sto kazes toliko nafte. Mogao je pristati na prodaju nafte Amerima i da zive kao Kuvajt, Katar, UAE i sl!
@Geograf sve teze zivio? ovo kakvo im je danas stanje je 10 puta bolje nego stanje prije čaveza pa ljudi su imali pismenost ko mi prije 150 godina, skoro pa nikakve medicinske zastite, a o ekonomiji da ne pricamo, sav profit od prirodnih resursa isao je u USA!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uh, koliko smo onda mi do sad samo uštedili