Snižene cijene privukle mnoge
0
Velika noć malih cijena blokirala Sarajevo
Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velika noc usr.anih cijena... pravog snizenja ni na mapi! Samo napravili guzvu u gradu i nista drugo, a naivni narod navalio... Je.b.e.ni sorc Tom Tailor 135 maraka... pa nije prokleti Armani!
Dragi ljudi, posto radim u modnoj industriji na Zapadu, zelim vam reci da su cijene u BiH bezobrazne. Ovdje na Zapadu se to prodaje za bagatelu...SALE je skoro svaki dan. Pogledajte samo web shopove Tom Tailora, s.Olivera, Esprita (sve njemacke firme)...pa i GAP, Banana Republic etc...tu mozete puno jeftinije naruciti robu nego kupiti u BiH. Meni je jako zao sto dobavljaci nabijaju takve cijene.
Drzava nam propada a trgovci se bogate..politicari se bogate a sve je vise kriminala, delikvenata, nezaposlenih i onih koji zive na rubu i sve vise onih koji izrabljuju u nasoj maloj BiH.....sramota! Tesko izrabljivacima a i snobovima...
dosle bule kod saleta, da im uzme mjeru za dimije.
pravi istanbul, nasred mahale prodaje se smece.
ja mazno dvoje farmerice, kad ono made in china. jbt. srecu, zafrljacio sam ih u miljacku.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.royalfamily.ba
@ SRBIN-pale Jesil vidio srbinu kako nam je lijep ovaj Iran!!! Ali cigane sa pala ne primamo, zao nam je. aaaahahhhhaaha. g.nj.i.d.e. ostaju da gnjiju po njivama, tako i ti!!! ahahahhaha. Sarajevo, nas Iran, nasa Turska, al je NAŠE! I niko nam ga nije mogao uzeti, niti ce ikada! :P Veliki pozdrav za sve nas mirisljive, ciste m.u.s.l.i.m.a.n.e. , i irance aaaaaa
J.E.B.E.M. VAM KOMPLETNU OBITELJ SVIMA REDOM STO KOMENTARISETE NA OVOME SA-X, TAKODJER I ADMINISTRATORIMA KOJI DOZVOLJAVAJU KOMENTARISANJE !!! PACCCEEEEEENIIIIIIIIIIIICIIIIIIII
Ja \'\'vudstoka\'\' papaka u sred grada!
Ja sam isao ovdje istina je a vi govorite ljudima da su \"pacenici\" hahaha pa pogledajte vas i vasog zivota, samo sjedite za racunarom i glumite neke internet huligane, izadjite malo na ulicu he.bo li vas komp u usta !
Joj jesam se nakrao svega i svacega u onoj guzvi, dajte vise ovih popusta, nasoj selja..diji od naroda nikad ugoditi!
a nidje veze sta mi ima snizavat majicu od 200 KM na 180 KM kad ne mogu je kupit nikako...
Želite li najjeftiniji odmor na crnogorskom primorju: www.NAJODMOR.com
Pod neonom hipermarketa gdje nasmijana lica guraju kolica u narucju jeftinijeg svijeta tamo nas ceka, tebe i mene blistava sreca u pola cijene... Kako ne bi okolo gledali niz ulice su nam poredali velike slike u boji na kojima tocno stoji kako izgleda sreca kad se uveca...
E nek sve ide do vraga kad vi i na ovoj temi nađete motiva da valjate nacionalističke uvrede... Dajte djeco ( i odrasli koji se ponašaju tako), primirite malo taj bijes, neće vas nigdje odvesti ;)
Ne može se tek tako poručiti sa interneta..Najbolja ubjedljivo stranica je DRJAYS.com, ali jednostavno ko to se još upušta u dostavljanje za Bosnu?