biznis
436

Uštedite.ba - novi online servis za sve one koji žele uštedjeti

Mnogima se dešavalo da nakon što kupe neki proizvod isti ugledaju na sniženju u nekoj drugoj radnji i tad bi najviše voljeli da mogu vratiti vrijeme. Iz Uštedite.ba poručuju da ne mogu vratiti vrijeme, ali mogu omogućiti jednostavno pretraživanje i usporedbu akcijskih proizvoda iz različitih trgovačkih centara i brendova na jednostavan i brz način.

Najveća prednost kupovine proizvoda na sniženju ili akciji je ta što postoji mogućnost kupovine onog što je zaista potrebno ili što kupac već dugo želi po znatno nižim cijenama. Cijene određenih proizvoda variraju od jednog prodajnog mjesta do drugog. Ponekad je ta razlika u desecima feninga, a u nekim slučajevima je ona mnogo veća. Upravo zbog toga je iznimno važno da imamo informaciju gdje se može kupiti određeni proizvod po najpovoljnijoj cijeni.

"Jednim klikom gdje god da ste, posjetite Ustedite.ba i provjerite gdje se nalaze najbolje ponude i akcijske cijene, jednostavno i brzo isplanirajte kupovinu, uštedite novac i vrijeme, bilo da se radi o namirnicima, odjeći, kozmetici, uređenju doma, namještaju, alatu, tehnici ili turističkim uslugama. Željene artikle stavite na Listu za kupovinu, isprintajte je ili pošaljite na e-mail. Kliknite na Ustedite.ba i budite svakodnevno u toku s najpovoljnijim ponudama na bosanskohercegovačkom tržištu. Pretražujte proizvode po kategorijama, trgovinama, cijenama, uštedama i informišite se o novostima i akcijama u vezi sa proizvodima i trgovačkim lancima! Brinite o svom budžetu! Ne dopustite plaćanje omiljenih proizvoda po znatno većim cijenama, jer Vas samo jedan klik na informativni servis Ustedite.ba dijeli do većih ušteda kućnog budžeta. Želite li uvijek biti u toku sa najnovijim sniženjima, prijavite se na naš newsletter. Postanite naš facebook fan, pratite sniženja i osvojite super nagrade", poručuju iz Uštedite.ba