Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pretis.ba igman.co.ba bnt-tmh.com.ba zrak.ba
@opet odakle ti ta informacija ? Zbog toga smo i slomili sugoslaviju da mozemo sami praviti poslove bez vlahoslava nad glavom. Zbog takvih kao sto si ti vazda ce postojat mrznja.
BiH namenska industrija hahaha kakav vic, ajde nemojte da se zaludjujete, u BiH nema nikakva industrija, a kamoli ne namenska.... nekad je bilo svega, svasta se proizvodilo, danas se samo uvozi....
Ovaj AKADEMIK radi u SA-X -provjereno.
HALAhov POSRANIK MUHAMED PEJGOVNER JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU A NJEGOVU TRADICIJU SU NASTAVILI GLUHOBUKOVACKI TERORISTICKI KRMCI, ISKENJAM IM SE U USTA TERORISTICKA BOLESNJACKA MUSLIMAJMUNSKA http://www.youtube.com/watch?v=JasHOcNvlJc http://www.youtube.com/watch?v=fWI0f-DFJ9E
Treba ojacati namjensku industriju trebat ce nam
U sumu kvazi akademik, suma je za medzede. Pedofilija muslimanima bi bio nepoznat pojam sa tim i dijelo da nije vas medzeda. Nemoj poslanika da diras, medzede, nisi svjestan sa cime se igras.
lopove jedan nisi dostojan ni spomenut pravog akademika a sto se tice gluhe bukovica idi kod krvavog pedofila kacavende,on siluje djecu a poslije ih kolje i pije krv,kapito?
TERORISTICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI CE DA IZVOZE GLUHOBUKOVACKU PEDOFILIJU I TAKO CE POSTATI DIREKTNA KONKURENCIJA SVOM IDEOLOGU I HALAHOVOM POSRANIKU MUHAMEDU PEJGOVNERU KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! ISKENJAM IM SE NA SJEME TERORISTICKO RETARDIRANO!
A stvarno, sta sumnjaci izvoze i kome?Ja ne znam ni jednu fabriku koja izvozi, cak ni u Srbiju, koja jedina ima sa njima pozitivan izvoz1 Od cega oni uopste zive i dokle ce tako?
Naša industrija naoružanja proizvodi još samo granate. Da li proizvodi artiljeriju ne znam, ali ako i proizvodi, pitanje je da li može još da izveze, jer sve je to model sedamdeset-i-koja ( najnoviji ). Nikakvog razvoja, nikakvih istraživanja, ništa ništa ništa. Izgleda da je odsjek odbrambenih tehnologija na mašincu u Sa. ukinut. A zar je moglo drugačije s ovakvim koji nas vode. \" Braća \" Arapi ako imaju kakvih para, kupe ono što valja. Pitanje mogu li kod nas da nadju nešto. Izraelu sigurno ne treba nikakvo oružje od nas, osim da proda dalje, kao što je uradio prije 6-7 godina kada su usijane glave napadale koaliciju sa tada vladajućim SDP-om za prodaju. Izrael je to ( izraubovane oklopne tramsportere ) uvaljao negdje u crnu Afriku. Da oni spadnu na nivo koji mi proizvodimo, ne bi sastavili tri dana kao država.
Ma tako treba, samo s braćom po Allahu! A ako i Jevrejima zafali... Šta ima veze!
Bravo Hare, GIGANTE !
iz šumske će izvoziti autoputeve, pakovaće i prodavati na metar. Tunele na kubik.
Sva namjesnka industrija je u FBiH, dakle nista sumski ljudi nece izvesti u Irak.Jos jednom da ponovimo da je to kako Dodo kaze bolji dio BiH... Znaci nista se nece izvest iz sumske republike,al iz FBiH hoce...