Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast znaci voz je otisao i vratio se i to da se nije izgubio... gdje li ce ga parkirat da ga neko ne mazne...
Koliko je povratna karta Sarajevo-Ploce?
Ministre Envere Bijedicu je li te vodio Osmanagic na njegovu jahtu na orgije?
Ne zanima me ovaj voz ni pod razno sve dok se infrastruktura do Tuzle ne elektrificira i obnovi. Za mene je ova vijest kao i vijest o tome da su Hrvatske željeznice kupile novi voz i pustile ga u promet, tj. beznačajna.
KOliko je trajala voznja do Mostara???
\"poslovna veza od Zenica do Mostara\", \"turisticka veza Sarajeva sa morem\" Opet se Tuzla komunikacijski zaobilazi.
Sve je ovo satrologija SDA i direktora Osmanagica a radi gubljenja vlasti SDA i predstojecih lokalnih izbora.Milionski gubici u zeljeznicama federacije a Osmanagic nastavlja harciti u svoj dzep i u licnu korist zeljeznicke pare.
Nego koliko zaradiste na toj voznji slucajno primjetih da je bio pun
Zeljeznice FBIH nabavile nove vozove a u tzv Zeljeznicama RS strajk koji nikada nije ugasen ni kada je Diktator Dodik prijetio strajkacima. Sta ces \"bolji entitet\" ahahahahaha. Bravo za Zeljeznice FBiH i za FBiH kao bolji entiet jel tako Mitre iz RS.
vidio sam ovo na stanici danas, kontam space shuttle