Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj medju prvima. ko da je neka jagma za klix
pa ti si tu, zar nije jagma. Ja ako nesto ne limvo nema me tu...
mozda misle da se volimo hvaliti pred rajom kako imamo najnoviju verziju kliksa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mali savjet da popravite portal : 1.) Banovati sve ove cetnike, balije, ustase sto na svakom mogucem clanku spominju nacionalizam 2.) Pojedini novinari da malo ponove padeze BHS jezika 3.) Posto ste bosanski portal, dajte pisite na nasem jeziku a ne pojedine izraze iz hrvatskog jezika, bas upada u oci i iritantno je, pa nisam usla na 24 sata HR
Ma mrs u picku materinu jebe mi se koji je jezik
Super vam je sve samo maknite ove prenaaaporne Meggle zapečeni i Frend aplikacije koje se loaduju svaki put kad sa vijesti idem nazad na portal, oduzimaju vrijeme, nerve, memoriju i bateriju na mobu, pliiiiz...
Kakav crni dizajn, free CMS uz free prepravljen template, platite nekom da vam napravi nesto unikatno a ne gotovo i free isti ste ko rijaset.ba i 1000 slicni :-)
Mislim da bi bilo pametna i univerzalna app za Windows 10 !
Novi klix. Malo smo podjonili unity interface...
al serete i komplikujete
Ne znam da li je neko od dama trazio, ali valjalo bi pored Ljepotice, zakacit' i Ljepotan dana. :P
Nope.
Isto...samo puno reklama
prijavio se :)
Zahvaljujemo se na prijavi. Kada nova verzija portala Klix.ba bude dostupna za testiranje, dobit ćete e-mail sa instrukcijama i jedinstvenim linkom za pristup.
..možete li nam nabaciti kačkete, a damama šešire?😂😂
..može i prostija varijanta😂😂
👶👦👧👨👩
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve je ok, samo da vam tekstovi budu sa nekim smislom u naslovu ili sa temom, kvalitetniji i pismeniji novinari koji pisu te tekstove, uklonite ono abc prijavi gresku jer iole pismeniji portal ima nekoliko lektora i urednika koji to odobrava ili ne tako da se ne moze potkrasti greska jer ih vjerovatno placaju da otkrivaju greske i sl. izbacite rubrike tipa senzacija otkriveno zasto zene vole mrkvu....izbacite povrsne tekstove, ali dajte vise sporta, analitickih tekstova, istrazivacko novinarstvo nam je ionako na dnu daj te te tekstove.....ustvari jbg bitna je sustina a ne forma i ako to niste naucili djaba vam je sve. Joj i da naravno koji ste qurac dozvolili da svaka nepismena primitivna budala moze komentarisati tekst, uredite to pod hitno, bez toga......
Nek vide kako to advance.hr radi :D
Ma ima tih sijaset portala koji su to podigli na jedan visi nivo i naravno u nekim stvarima ne treba izmisljati toplu vodu!
"Bit će prilagođen svim uređajima i platformama" pa kreteni jedni nemate aplikaciju za windows uređaje....
Nemaju za Windows a imaju za trećerazredni android.
Eh samo da ste napravili skriptu za skrolanje kako treba, ili da bogdom ostavite hardwersko skrolanje pa nek hoda i glavni meni i pozadina zajedno sa tekstom al da je glatko skrolanje. Nema mi ništa gore nego kad mi pada framerate dok skrolam običan tekst.
..dobra ideja.
..mala sugestija, ako već ne ukidate komentare( jer to spada u domen naučne fantastike) .. volio bih da stoji kao na pojedinim portalim sa kojeg se pretraživača tipka i što je još bitnije..iz koje države. Da vidimo odakle "patriote"tipkaju..i razni pacijenti. ..npr. franckus i ostali.
..idealno bi bilo iz koje regije.
Ukidaju komentare.