promo
102

Uskoro nova Apple AT Store trgovina u Sarajevo City Centru

Još jedan shopping centar će uskoro dobiti Apple trgovinu. U toku su radovi na izgradnji nove AT Store poslovnice.

Nakon trgovina u Alta Shopping centru u Sarajevu i Delta Planet centru u Banjaluci, AT Store će uskoro otvoriti još jednu trgovinu, ovog puta u Sarajevo City Centru.

Tako će Sarajevo City Centar dobiti izuzetno mjesto na kojem će se posjetitelji moći osobno uvjeriti u sve mogućosti Apple proizvoda, testirati ih, dobiti savjete od educiranog osoblja. U toku su profesionalni treninzi prodajnog osoblja i pripreme za otvaranje najmodernije AT Store trgovine do sada. Za tu priliku će AT Store svojim posjetiteljima pripremiti niz posebnih ponuda i promocija u svojoj trgovini.

"Ovo još jednom pokazuje da tržište cijeni visokokvalitetne proizvode i usluge koje pružamo. Možemo uvjeriti sve da je retail fokus našeg brenda i da smo tu da kontinuirano napredujemo kako bi kupci mogli dobiti najbolje Apple iskustvo sa nama. Zahvaljujući velikom trudu cijelog AT Store tima, novu trgovinu pripremamo više od godinu dana. Izazovno je raditi u ovim uvjetima, ali nova prodajna lokacija u Sarajevo City Centru izgleda sjajno i dobili smo dodatni motiv raditi u ovakom okruženju. Vrhunska maloprodajna lokacija u SCC-u dizajnirana je i izvedena prema Apple standardima. Sada imamo za cilj kontinuirano poboljšanje naše ponude i korisničke usluge kako bi bili preferirani lokalni Apple lider na tržištu BiH", rekao je Admir Tursum, izvršni direktor AT Store-a.

Sarajevo City Centar je premium shopping zona i sretni smo da smo postali nova Apple lokacija. Kontinuirano kreiramo posebno iskustvo kupovine i laserski fokus je uvijek bio zadovoljan kupac. Uskoro ćemo dobiti izuzetno mjesto na kojem će se posjetioci moći osobno uvjeriti u sve mogućnosti Apple proizvoda, izjavio je Armin Šabotić direktor SCC-a.

Među Apple proizvodima koji će biti izloženi u trgovini, dobiti ćemo priliku testirati sve modele iPhonea 13, aktuelni modeli Apple Watch, šesta generacija iPada mini, tehnološko čudo sa senzacionalnim performansama, iznimno pristupačan iPad 9. generacije, originalni Apple dodaci, iPad Pro, MacBook Air i potpuno novi MacBook Pro 14” i 16”, s moćnom M1 tehnologijom.

AT Store sada je brendirao svoje ime i postao prvi Apple Monobrand u BiH. Trgovina je dizajnirana i uređena po Apple standardima, a javnosti nudi prostor od preko 80 kvadratnih metara i gotovo 70% trgovine će biti izgrađeno od stakla. Opslužuje je tim certificiranih stručnjaka spremnih pružiti individualnu pomoć svakom posjetitelju. AT Store nudi kombinaciju Apple proizvoda, najkvalitetnije dodatne opreme i kvalificirane korisničke usluge, što je postalo amblem brenda.

"Nova lokacija u SCC-u će učvrstiti poziciju AT Storea da postane lider za retail i prodaju Apple proizvoda u BiH, kao i najbolje korisničko iskustvo u klasi unutar cijelog Apple ekosustava. Ovo je naša dugoočekivana lokacija u Sarajevu i veliki uspjeh za nas. Na dan otvorenja obećavamo da ćemo pripremiti nešto što do sada niste imali priliku vidjeti", dodala je Emina Bećirbašić, stručnjak za poslovni razvoj.

Još jedan veliki izazov je ispred nas, a radi se o brendiranju AT Store trgovine u Delta Planet Centru u Banjaluci i u toku su pripreme da i ova lokacija postane Apple Monobrand, izjavila je Maja Popović-Rees, izvršna menadžerica AT Storea Banja Luka.

Izdvajamo nekoliko aktuelnih promocija. MacBook Air M1 je na promo ponudi za 2.299 KM. Apple Watch 6 Red 40mm sada po cijeni od 399 KM.

Kako bi zadovoljio potrebe svojih potrošača, AT Store nudi fleksibilne mogućnosti financiranja, u partnerstvu s nekoliko banaka. "Plaćanje na rate je moguće putem UniCredit platne kartice Visa Classic, Raiffeisen Bank Shopping Card. Sa ProCredit bankom smo ostvarili izuzetnu suradnju. Ako trebate Mac ili iPhone, brzo i efikasno kreditaranje ostvarite putem ProCredit banke. Brzo kreditiranje možete ostvariti i putem IuteCredita", dodali su iz AT Storea.

AT Store uvijek ima otvorena radna mjesta i poziva vas da postanete dio tima. Kreirajte tim ljudi i učinite posao izvanrednim. Donosite energiju, radost i pravu strast za obogaćivanjem života ljudi. Jeste li spremni prihvatiti ovaj izazov? Biografiju pošaljite na [email protected].

AT Store u svojoj ponudi nudi kompletan asortiman Mac računala, uključujući stolna i prijenosna računala, monitore, dodatke, popularni iPhone, Apple Watch, te sve modele iPad uređaja i originalne Apple opreme.

AT Store već 10 godina pruža klijentima u Bosni i Hercegovini najkvalitetnije i stabilne usluge kroz kompetentan tim certificiranih stručnjaka, trajno educiranih prema Apple standardima. Prva trgovina otvorena je 2012. godine.

Ponude svih proizvoda dostupne su na redizajniranoj web stranici www.atstore.ba.