Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
USAID tzv meka američka vojska. Djeluje na prostorima koje SAD (sa svojim saradnicima) pokori! Pošto su pokorene drzave predmet nevidljene pljačke, postaje očito da je živjeti u porobljenoj državi za većinu naroda teško a za mnoge i nemoguće. To se vidi najviše na Kosov gdje je ispitivanje pokazalo da bi 73% odraslog i radno sposobnog stanovništva napustilo zemlju. Malo je kao bolje u BiH. Sta onda radi osvajač? Glumi pomoć!
Od plijena 1% vraća nazad kroz program - obećanje ludom radovanje. Bosni treba 300.000 radnih mjesta a ne 150. Upravo onoliko koliko smo izgubili odvajanjem od Srbije! Alija Mutavlic i njegovi razbojnici su takodjer zaveli narod obećanjima. Sve sa ciljem da se dočepaju vlasti. Ali ogromna je razlika između dočepati se vlasti i vladati dobro. Samo Bog zna 🙏
To ono... kad poslije drugog svjetskog..partizan podize Trumanova jajau u rahu i uzvikuje.. zivioo Stanjin Zivjela Rusija..Citav skup uzvikuje isto u nevjerici..
Cekamo ruska bespovratna sredstva, uvijek su nam slali i pazili na nas, necemo Americka,
nema šanse amerikanci bi ti odma vlast promijenili koja bi htjela uzeti pare od rusa i kineza. mi smo USA kolonija
Zašto nama treba USAID da dijaspora preko njih ulaže? Zar nisu naše institucije ili dijaspora mogli napraviti svoje investicijske fondove?
mi smo kolonija da se pokaže da pare samo preko njih mogu. jadni smo
da oćenekako otić iz države da ih više ne gledam pogane