za kupce Fructal sokova
5

Upriličena dodjela glavnih nagrada nagradne igre "Ne beri brigu, beri pare"

U sklopu nagradne igre "Ne beri brigu, beri pare" sretni dobitnik i dobitnice glavne nagrade u iznosu od 5.000 KM su Almir Ovčina, Danina Hasanić, Gordana Lazarević i Zorana Bijelić.

U cilju nagrađivanja najvjernijih kupaca Fructal sokova, u periodu od 5.6. do 16.7.2023. godine, Fructal je u saradnji s partnerima Bili Brig d.o.o., Addiko Bank i Agencijama LPT Beograd i Mašta Sarajevo organizirao nagradnu igru "Ne beri brigu, beri pare" i Fructal potrošače nagradili vrijednim novčanim nagradama u vidu Addiko Bank kartice.

Sretni dobitnici su imali priliku osvojiti jednu od tri velike nagrade – dnevna nagrada u iznosu od 50 KM, koju je svaki dan 10 dobitnika osvojilo, nedjeljne nagrade u iznosu od 1.000 KM i četiri glavne nagrade u iznosu od 5.000 KM.

Kako bi se upriličila dodjela glavnih nagrada, dana 21.7., za sretne dobitnike je organizirano svečano uručenje nagrada u Bingo City Centru u Sarajevu i Fortuna Marketu u Bijeljini na kojima su uz dobitnike prisustvovali predstavnici Nectar Group, Bili Brig d.o.o., Addiko Bank te Agencija LPT Beograd i Mašta Sarajevo.

"Nakon šest uzbudljivih nedelja, tokom kojih je nagrađeno 820 dobitnika dnevnih nagrada od 50 KM, 12 dobitnika nedeljnih nagrada od po 1.000 KM, došao je trenutak da nagradimo dobitnike i dobitnice naše četiri glavne nagrade. Najveću zahvalnost dugujemo upravo našim vernim potrošačima, koji su još jednom pokazali ogromnu lojalnost Fructal brendu i ovu nagradnu igru smo usmjerili ka nagrađivanju najvernijih kupaca", izjavio je Aleksandar Bondžić, Trade Marketing menadžer za Bosnu i Hercegovinu ispred Nectar Group, te dodao: "Upućujemo iskrene čestitke svim sretnim dobitnicima, a posebno onima koji su ubrali najvrednije Fructal novčane nagrade".

"Ovom nagradnom igrom smo željeli nagraditi naše potrošače i nadamo se da smo uspeli jednim delom im uzvratiti za ukazanu vernost Fructal brendu, koju su pokazivali sve ove godine", izjavila je Kristina Štrbac, Brend menadžerica Nectar Group.

Pravo učešća su imali svi koji su u periodu 5.6.-16.7. kupili bilo koji Fructal sok i poslali kombinaciju IBMF i BF broja računa na fructaldrvo.ba!