Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Federacije placa idiotima koji i dan danas vise vjeruju stranim bankama. Sutra da ih Raiiffaisen ili slicna banka sj.ebe i otme im novac opet bi isti trazili od Federacije da im vrati. A ista evropa bi stala u zastitu svojih banaka koje izvlace milijarde od tog popisanog naroda. Prava adresa gdje je opljackani novac su Srbia koja je izvukla novac za finansiranje rata i stvaranje RS-a i slovenija koja je iskoristila novac za svoje prilagodjenje EU.
Kakve veze ima tvoj komentar sa tekstom? Koristite svaku priliku da vređate. Nemaš ti pojma ko hoće raditi i ići u školu, a ko pravi probleme u svijetu.
Osumnjičeni za ovo ubistvo (što je jutros pobio ljude u Finskoj) je 43-godišnji Ibrahim Shkupolli , koji je ranije osuđivan za oružano nasilje\", izjavio je Jurki Kalio, policijski komesar u Espou. Samo su vijest odmah zatvorili za komentare, a nisu trebali. Navikli smo da sve zlo u svijetu rade nadr.kani isla.misti, nita novo. Radit niti znaju, niti hoće, u školu neće, samo bi se mlatili, jer je to sve što znaju, baš kao i naše potu.rice