Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GDJE VAM JE DUGOGODIŠNJI DIREKTOR ČAUŠEVIĆ? HOĆE LI GA VRATITI U UIO, GDJE SU VAM ,,PREPOŠTENI,, RADNICI SA CARINSKE ISPOSTAVE AERODROM KOJI SU POHAPŠENI, JESU LI VAM SE VRATITI NA STARA RADNA MJESTA. BRIGA JE VAS, VI UZMETE KOLIKO VAM TREBA PA AKO VAS NEKO MALO SASLUŠA NA TOME SE I ZAVRŠI. NIŠTA SVETIJE NEMA NEGO SE UVALITI U UPRAVU ZA INDIREKTNO OPOREZIVANJE. TU RADIŠ ŠTA I KAKO HOĆEŠ, UZIMAŠ LOVU, ALI NIKO TI NA KRAJU KRAJEVA NE NAUDI-NE SMIJE, SVI IMAJU LEĐA JER SU SVI ZAPOSLENI PO TEŠKIM ŠTELAMA. NAJBOLJA FIRMA NA SVIJETU! KO SE OVDJE UVALI ROĐEN JE POD SRETNOM ZVIJEZDOM.
DŽABA, MALO JE NAŠIMA MILION PUTA VIŠE. AKO VAM POSTOJEĆ VLAST PO KO ZNA KOJI PUT UGURA JOŠ KOJU HILJADU NOVIH RADNIKA PITAM SE HOĆETE LI IM RADNE STOLOVE I STOLICE POSTAVITI PO STUBIŠTIMA, OBZIROM DA SU VAM GURAJUĆI IZ GODINE U GODINU NOVE LJUDE UGROZILI RADNU SREDINU. KUKU NAMAMA OVAKVIMA.......................
Like !
a isplata penzija u pitanju pff..ne mozes nahraniti gamad birokratsku nikako.
...kolko je to audija...
Dizi plate, regres i obnovi vozni park u skupstini, parlamentu i ostalim institucijama. Zaposli preosalu rodbinu.