Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ce i u drugim gradovima otvoriti ovakve prodavnice da olaksaju najugrozenijoj populaciji. Za pohvalu je da ljudi mogu da kupe nesto hrane za sitan novac nego da rove po kontejnerima. Koliko znam u Srbiji vec postoje.
nama je konzum outlet. smece od voca i povrca prodaju. jedino im cijene nisu "outletovske" :-)
@pisofsit12 pa sta onda nije?
dajte u BOsnu mi ćemo to normalno jesti
Ne mogu da vjerujem da niko do sad nije napisao kako mu je dobra žena i sl.
Evo ja uso samo zbog toga
u svakom slucaju pametno..... neki dan sam bila iznenadjena..u jednoj od sarajevskih rekara se prodaje kruh ,,od jucer''.... u pola cijene...malo tuzno ali nasa realnost...svaka roba ima svog kupca
imal graha starog 3 dana?
@kiki Sta fali, ako ces udrobit u grah. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ima dobrih krastavaca u 24%
Ti kad si birao nick za Klix pitao si mamu : Mama sta si radila sinoc cijelu noc, a ona je odgovorila FAFALA ... i otud tvoja inspiracija za nick ... fafala je nesto u obliku krastavca, samo od koŽe :))))
Pametno