Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e jesu li zvali Dodika na sastanak ?
Opet se EU mora složiti oko toga odnosno mora se graditi sukladno EU propisima,zbog tih propisa nije izgrađen južni tok,pa neće ni ovaj.GO WEST!
Ma nema od tog nista pa opet moraju preko EU...dajte molim vas,to ako se desi.Onda svi znamo ko je bio najveci kocnicar izgradnje preko crnog mora i bugarske...ali licno mislim da je ovo jos jedna patka rusije prema kijevu..da dobije bolju poziciju za pregovore...
Pa fino je to sto su Erdogan i Putin postigli dogovor, svaki od njih gleda najbolje za svoj narod, osim nasih politicara kojima je njihov dzep na prvom mjestu, nacionalnost na drugom mjestu a na zadnjem oni koji su za njih glasali
@hercegovac92 ponižavaju te jer si ih izabrao u inat bošnjacima, a ne da ti bude dobro. eto, izvoli
Tačno, svi biraju u inat nekom a u stvari skaču sebi u stomak. Ali ba probudite se, ponuđeno nam je isto smeće koga kog birali sve je to u pet deka - ako ne i iste materi djete svi do jednog.
Ovo je sigurno dobra stvar...dodo na aparatima