Promo
2.5k

U Sarajevu otvorena Montana Deluxe: Nastavak uspješne priče uz raznovrsnu ponudu i dobru uslugu

Foto: T. S./Klix.ba
(Foto: T. S./Klix.ba)
Poznati Montana restorani uspješno šire svoju ponudu tako da je danas nakon tri restorana u Sarajevu, otvoren i četvrti Montana Deluxe na Otoci.

Do sada su građani Sarajeva mogli uživati u restoranu Montana u SCC-u, kao i na dobro poznatoj lokaciji Grbavici, ali i Chicken Rizzoto Soup by Montana otvorenom prije dvije godine također u SCC-u na Marijin Dvoru.

"Riječ je o prvom Montana restoranu koji će imati vlastitu salu u kojoj će građani neometano moći uživati u druženju i svim specijalitetima koji će biti ponuđeni u našem novom ugostiteljskom objektu", kazali su iz uprave restorana Montana.

Novi Montana Deluxe restoran imat će površinu od oko 300 metara kvadratnih, a osim standardne ponude koja, između ostalog, podrazumijeva ukusne sendviče, tortilje i pizze, građani će imati priliku naručiti i raznovrsne deserte.

Riječ je o brendu MontanaCake po istoimenoj slastičarnoj na Grbavici u sklopu kojeg osoblje pravi vlastite poslastice. Neki od najpoznatijih su Nutella cake, Cheese cake, Montana muss i Arabija, a već sedmu godinu zaredom MontanaCake uz saradnju s belgijskim brendom Belcolade proizvodi vrhunske kolače.

Montana Deluxe se nalazi u ulici Bulevar Meše Selimovića br. 2 na Otoci, a današnje otvorenje je bilo nešto skromnije i s mjerama opreza zbog koronavirusa, ali to nije narušilo dobru atmosferu.

Novina je i to da će se od naredne sedmice vršiti i dostave iz ovog objekta pozivom na broj 033 555 056 koja je do sada bila samo iz objekta na Grbavici.

"Kako bi se smanjila čekanja i dostava bila efikasnija, most na Dolac Malti će biti granica tako da će poslovnica na Grbavici vršiti dostave za gornji dio grada, a od mosta, odnosno, za donji dio grada narudžbe će preuzeti poslovnica na Otoci", naveli su iz Montane.

Ugodan boravak i nezaboravna atmosfera je ono što građani mogu očekivati tokom posjete restoranu Montana Deluxe koji je i izgledom, ali i načinom rada drugačiji i nešto moderniji od prethodnih. Radno vrijeme je svakim danom od 09:00 do 22:00 sati.