Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VLAHOVI SMRDU
Ššššš ništa protiv srba sad reci odma pucaju minuse.
Zasto uopste spominjati manji entitet kao ime necega, to je sve i onako Bosna i Hercegovina? Ima ljudi cak i u regionu sto pojma nemaju ni sta je ta tako zvana genocidna tvorevina rs, a kamo srece ti turisti so dodu u BiH.
Bitno je da vi iz kalifata 23% znate gdje je Srpska Republika i sta je :)
@skywalker5 Mislim da ste vi iz RS/BiH puno upuceniji u to sta se desava u nasem entitetu, 24/7 ste na nasim portalima :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zasto klix danas cijeli dan propagira banja luku rs i srbiju?!!
pa kada se u kalifatu nista ne desava osim iftarenja...
@skywalker5 Tako je, iftari, druzenja, ovo su posebni dani, nema djikanluka :)
trening kamp za komandose ko iz "92 -95 za ubijanje civila??
već imamo zoološki vrt, gorile čuvaju vrata.
Nema na Jahorini nikakvog napredka,da nema javnog sektora sa budzetskim parama na nekim savjetovanjima,kongresima,panelima...slobodno bi kljuc u bravu mogli staviti.
Pa gdje ide na skijanje citavo sarajevo? Na bjelasnicu mozda? :) Napretka ce biti uskoro, kada skijalista Srbije uzmu jahorinu u svoje ruke...
@skywalker5 Pa ne ide bas citavo Sarajevo na Jahorinu, dosta ide, ali ne svi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ekonomski ugasen entitet
Pises iz svajcarske ili pederacije? :)