Vrijedan jubilej
0

U ponedjeljak 100. broj Business magazinea

FENA
U ponedjeljak, 7. februara na radnim stolovima poslovnih ljudi u Bosni i Hercegovini naći će se 100. jubilarni broj Business magazinea, koji je u posljednje četiri godine obilježio poslovnu scenu u našoj zemlji.

Medijski prostor BiH obogaćen je kvalitetnim i objektivnim poslovnim magazinom, koji je u proteklom periodu radio na poboljšanju poslovnog ambijenta.

“Moramo priznati da smo u proteklom period napravili dosta dobar posao, ali to je samo dio onoga što namjeravamo uraditi u budućnosti. Drago nam je što smo se uspjeli nametnuti poslovnoj zajednici kao relevantan magazin, kao i što smo biznismenim iz regije prva medijska adresa u BiH”, rekla je Aida Delić, glavna i odgovorna urednica Business magazinea.

Business magazine tretira sve relevantne informacije iz svijeta biznisa, kako u BiH, tako i u regionu i svijetu, a obzirom na magazinski prefiks, prati i stilove modernog poslovno-urbanog pripadnika biznis klase, zdravlja, noviteta iz oblasti IT i tehnike, automobilske industrije kao i modernog poslovnog uređenja...

Business magazine je jedini specijalizirani poslovni magazin na području Bosne i Hercegovine, koji izlazi svakog drugog ponedeljka, a u klub svojih čitalaca okuplja pripadnike sve šire poslovne zajednice.