Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
terry, glup si! \"Povećanja cijena električne energije zasigurno neće biti do 1. aprila 2011. godine“, kazao je Jerlagić na konferenciji za novinare u Sarajevu.
Jerlagicu mogu li i ja bez Konkursa u Elektroprivredu kao sto je stotine babinih sincica, ljubavnica i ostalih nepismenjaka dovedeno .... Imam fakultet posteno zavrsen, i za razliku od ovih nadovodjenih nesto cu znati i uraditi iz domena struke, podrazumjeva se da sam spreman kovertirati 10 000 KM ako je to ta tarifa .... imaj razumjevanja da se preskoce ove formalnosti i da ne idem preko Strake Za BiH i gubim vrijeme, bolje ovako direktnim sporazumom ...
Čuj ove godine neće doći do poskupljenja....zato će 01.01. sljedeće godine struja biti skuplja minimalno 10%....