Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa da...upravo tako...nasem narodu se vrti sve samo oko vjere i dokle to ide da se ista uvodi u skole, pa evo sada i u vrtice, da se djeca filuju sa svim tim nepotrebnim glupostima...a koga briga o mnogo bitnijim egzistencijalnim pitanjima....cccc.....pa dokle???
slazem se rexe, ali izgleda da je lakse bjezati od realnosti i ici kako kazu u svijet maste i djeda mraza...zalosno
Ma najbitnije je da narod brine hoce li se uvesti vjeronauk u vrtice, ima li djeda mraza itd, a to sto nemaju sta da jedu, sto ih je 80% na birou, sto i kad se zaposle prijave ih na 4 sata a rade od zvijezde do zvijezde, nemaju zdravstveno osiguranjem. sretna svima 1430, godina. da Bog mili sacuva u sta nam je ova drzava otisla, u 3pm