Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutra u MUPu dan zalosti hahahah Policija na aparatima. Valja im se sad prilagodit na androide i iOSe...sa njihovin ogranicenim sposobnostima to ce biti ravno poduhvatu odlaska na mjesec
I nek su previse su sirili radijaciju
Nokia se vraca nikad jacaa Uskorooo!
Nokia ce pocet da pravi mob sa android os , samo cekaju da im istekme ugovor sa microsoftom
Gdje je ona gospoja što je kukala za merkatorom da malo zakuka i za motorolom...
...ode capitalism helać kad čajniz "komunjare" kupuju i gase ponose američke industrije. za 50-ak godina će kupiti i ukinuti i samu usa.
@commie_marshal Bio sam u Hong Kongu nevjerovatno u pm. Druga planeta, skroz. Mozda sam i koju spolno prenosivu bolest fasovo. Kineskinje su..... Da prste polizes :)
kada se sjetim onih na preklapanje, pa koji su to mobiteli bili..... usput ovo kao da je bos. kompanija, u svoje vrijeme najbolja, a sada zatvorena
ko je im'o u Sarajevu 2000 a momak bio, medju trebama bio glavni jebac hahaha ko da sad vozaš Q7-cu
najjace su bile one antene hahaha zapne u djepu nikad izvadit
imao, motorola d160, moj prvi mobitel
PRIKAŽI ODGOVORE (4)