Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da su nam plate jednake oblinosti posla koji obavimo i vremenu koje provedemo na poslu, vozali bi mi auta stara 5 godina max, nikakav problem, klix ne seri vise
nemogu oni nas tako malo placat kolko mi moremo malo radit ;) normalman ne seri keve ti nismo mi japanci
...vrijedna smo nacija...nemreš insana u kafani viđet.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...da je uvest kakvog dobrog stojadina. seve se udala u "kecu" i saće ove naše trebice da pobenave za zastavama. da budu "trendy", jakako.
ma da gras nabavi aBd bolje tranvaje ovi su iz 1958 haj sto su stari nego se raspadaju i pogano izgledaju
Pa Hrvatska zemlja koja je ispred BiH po svim normama barem 50 godina ispred nije uvela ovakvu odluku o uvozu polovnih automobila.GLUPI BOSANAC !!!!!!!!(I JA SAM BOSANKA DA NEMA ZABUNE)
Nasi glupi politicari ce sve prihvatiti sto je protiv obicnog naroda.Neke godine su prihvatili zakon o zastiti zivotinja pa nam te iste zivotinje vladaju gradovima i svakog dana molis boga da ti se dijete zivo vrati kuci iz skole. Pa jedan Berlin ima vise automobila nego cijela BiH i Hrvatska zajedno i nisu zabranili niti jedan EURO standard.Eto mi cemo jadnici zastiti Evropu od auto zagadenja.GLUPI BOSANAC!!!!!!!!
golf 2 je izašao 1984 idi u jedan dio grada nabrojati ćeš ih 50
posto Bosna postaje otpad svijeta za deset godina moći će se polagati sa 16 i audio r8 će biti pet hiljada
Država je smijurija. Ja uvezao euro tri iz njemačke u svedsku bez ikakvih problema. A kod nas se nece moci. Vjerojatno smo bogatiji u Bosni pa možemo.
Bolje da nama koji vozimo golfove dvice poklone ove sumnjive sedmice 😁 Pa nek onda rade s njima sta hoce .
49.736 svi su presli samo 150 000, provjera moguca u svim ovlastenim servisima.
Prodajem Golfa "dvicu" '89 - ima EURO 6 nanjepnicu ko nov presao 560 000km - 7000eura :)
Tako je Nokian.
stižemo mi evropu 2016 .!!! Ali hidžretske !
Neka vlasti rješavaju važnije stvari i probleme, a neka se ostave euro normi i standarda. To je isto kad praviš kuću, i razmišljaš o fasadi a nisi ni temelj i ploču napravio.
''Vozila s Euro 4 standardom stara su blizu 10 godina, što znači da nisu oštećena'' WTF
Ubacit plin i zaboravit na EUR standarde.
Vozam dvicu dizela i to sa udarenom anti korozivnom zastitom, da ga mogu vozat jos 6 vjekova.
mnogo ce to razlike napraviti kad je vecina uvoznih automobila iz vw grupacije... koji jos vise zagadjuju nego ovi po EURO 3
djeco mlijeko i pod jorgan 😂😂
deiks ništa efikasno :)