Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na osnovu cega i kojom metodom oni zaradjuju toliki novac i vrijednost, sve usluge su besplatne, odkud lova ?
Pa imaju veliki broj korisnika, nisam gledao koliko ali nije ni bitno zaradjuju preko reklama, sponzorisanja popularnih osoba, brendova itd, onda imaju veliku bazu podataka, koju mogu ponuditi drugima kao uslugu za njihove potrebe itd.
Bravo! To je pravo pitanje. Niti oru, niti kopaju, nista ne proizvode vec prodaju maglu glupacima. Nekada se je vrijednost kompanije mjerila u konkretnim stvarima - morali su da proizvedu hranu, proizvod, infrastrukturu, energiju itd. Danas 'demokraticari' prodaju twitter i facebook kao nekakve vrijednosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
A što proizvodi ova firma. Uzgaja golubove...?