Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super, zašto ne pišete o mladoj inženjerki iz Sarajeva koja je zaposlila čitavu svoju generaciju i ima 150 uposlenih magistara? Zašto ona nije među najboljim poduzetnicima Evrope ili se to računa po broju učešća na pišljivim edukacijama.
Jos se ti momce hljeba trebas najest da bi bio kompetentan i ravan ljudima tj. privrednicima koji obrcu novac a pogotovo da bi nesto kritikovao i nipodastavao druge mlade ljude koji su ispod tebe. Uspjeh se ne mjeri brojem kojekakvih supljatorskih seminara, projekata i edukacija i vezama u medijima koji od obicnog studenta prave zvijezdu padalicu.
Biznis svijet je je mali bazen pun velikih ajkula a ti si foka - pametnom dosta a imam 20g iskustva u biznisu.
jos jedan teoreticar a prakse i zarade nigdje.
puno uspjeha, kemale, stagod radis ...
Cojk vrijedi kolko ljudi zaposljava, Patriota si onoliko kolko poreza platis Ovo su moje dvije devize. Ovaj doticni krelac ne spada ni u jednu,ko i sve kod nas cista podvala i seljakluk. Pljuc
Provjerite brzo vlastiti nivo kompetencija za posao na budžetu u institucijama BiH, RS, FBiH i svih kantona. http://www.test.drzava.ba/
Očekujem od Keme da se izjasni za ovaj članak, jer ako on stoji iza njega rijetko koji biznismen će mu vjerovati na riječ.
hahahahah... clanka... hahahahahahaa
Opis ponekad prevaziđe i sam sebe.
To su oni studenti sa privatnih fakulteta za koje tvrdite da nista ne znaju :)
hejters gona hejt hejt hejt hejt hejt
onako33 tekst je glup, ublehaski i narucen. Sa ovim necemo dospjeti nigdje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iza njega slike hotela, motela, zgrada ja mislio covjek arhitekta..Kad sam vidio sta se uci na poduzetnistvu i menadzementu koje gluposti majko moja. Citas a ne znas sta si procito, bas kao i ovaj clanak
i sta rekose cime se on ustvari bavi
nizanjem uspjeha :)
Sto se Burch pretplatio na reklame po klixu :D
Poslije ovakvih članaka, bilo bi me sramota da Klix napiše ili objavi nešto u vezi mene.
hahahhaha
Nemoj to da dozvoliš ni slučajno. 😅😅
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve je to lijepo do sada, i svaka čast vidimo se za 7-8 godina kad počinje pravi život
Sha ba, sha ti nastojis biti? Kakve edukacije, haa? Kakvo znanje? Kakvi projekti??? Ti znas sta bi uradio od Bosne, ma ti ces mi reci, ti imas plan? Mani se budalastina, suplje price, sjedi i pisi komentare po klixu, tu ti je buducnost! Staje raja, smeta vam sto neko ima ambicije i nastoji biti ambasador a ne imati top komentar na klixu? Bravo Kemo, svaka cast, samo guraj naprijed! Ulozen trud pokazace se za 10 godina, za razliku od komentarisanja po klixu..
Neka je njemu sa srećom ali izvaliti da neko na projektima radi od 9 godine života te navodi da je u pitanju neka laž i prevara. Ja sam u biznis krenuo baš u 21 g. mlad zelen neiskusan. Trebalo mi 5 ljeta da dođem sebi a nakon 10 sam počeo davati solidne rezultate. Sve u svemu puno sreće ali priča smrdi.