Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je zbog ovih nasih Bosnja sto Tursku smatraju bratskom zemljom..Sad neka im pokazu BiH pasos i mozda budu oslobodjeni..Al u k..
U Hrvatskoj ako posjedujes nekretninu na moru moras platiti taksu cak i u tom slucaju.
Porodica prijatleji u posjeti moraju platiti
svaka drzava je rupa bez dna
Klix, de nam fino objasnite zbog čega je ovo vijest na portalu?. 😂😂😂😂😂 Skoro sve zemlje naplaćuju boravišnu taksu tako da mi nije jasno šta ste htjeli sa ovim člankom. Koji idiotluk! 😂😂😂😂😂
Zonjagu, ba, stjeli su reći da DO SADA NIKAD nijesu naplaćivali tu taksu.
Zvuči kao kamata
😂😂, 👍!
Pa sta je sporno. I nasi naplacuju boravisnu taksu, naplacuju zemlje sirom Evrope.
Kraj turizma u Turskoj. Oni bi da naplaćuju taksu na svakom računu!!!!
gooUser1670921037 Ti si mi malo nedoučen. 😂😂😂Sve jedna zemlja vrijedna posjete naplaćuje boravišnu taksu a Turska je oko moje u vrhu najpopularnijih zemalja već decenijama.
Ko voli neka izvoli
Sutra BiH zvanično pada u ruke Hrvata i katoličke EU. Imaju ekonomiju BiH. Imaju politiku BiH. Predstavnik EU tvrdi da se daje status BIH radi promjene izbornog zakona, a klix to ne prenosi. Bisera uzima zasluge, a moze Covic da ih uzme. Koji su sljedeći uslovi? U EU nećemo za 20 godina, svima treba oko 10, nama je i duplo malo.
Srbiji treba preko 10 godina, nama ce trebati onda 25. Normalne drzave udju za 10 godina. Mi smo zadnja rupa u Evropi nazalost
Brisel i Washington su uz Zagreb, ne uz Sarajevo. To ptice na grani znaju. Zasto nas tretiraju ko gradjane treceg reda?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)